aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játékidő: a majmok bolygója: forradalom / herkules / a galaxis őrzői Zalaba_Ferenc
2014. július 08. 13:50:00

Kategória: film 2 komment

Ugyan a csillagászati nyár még alig vette kezdetét, mozis szempontból már túl vagyunk a javán, ami azt jelenti, hogy ilyenkor érkeznek meg a "futottak még" darabok... no meg azok a filmek, melyek elhappolhatják "a nyár legjobbja" címet a méregdrága szezonnyitó mozimonstrumoktól. Erre jelenleg még több jelentkező is akad: lássuk, melyik mennyi ideig túráztatja majd az ülőgumókat!

dawnoftheplanetoftheapes620.jpg

Egy forradalomra több idő kell, mint egy szimpla lázadásra, nem igaz? Ennek fényében a majmok felemelkedését taglaló sikersorozat második darabja kemény 25 percet rátesz elődjére, a Marvel hozza a tőle megszokott két óra meg az apró (a feliratokat végigülni!) mentalitást, míg pátyi Herkules is bő két órán át gyakja majd az e- és túlvilági ellent.

A majmok bolygója: Forradalom: 130 perc.
A galaxis őrzői: 122 perc.
Herkules: 125 perc.

Címkék

fantasy marvel comedy sci fi hercules glenn close brett ratner john hurt superhero gary oldman vin diesel michael rooker matt reeves bradley cooper zoe saldana ian mcshane james gunn jason clarke lee pace planet of the apes andy serkis chris pratt dwayne the rock johnson guardians of the galaxy dave bautista jatekido

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr816484729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.07.08. 13:56:09

nah én majd a rendezői verziók hosszára leszek kíváncsi. Már ha lesz belőlük ugyi?!

Atkakukac1989 2014.07.08. 16:22:16

Kicsit fura, hogy szinte teljesen eltűntek a blockbusterekből a 90-100 perces filmek. Értem, hogy el kell nyújtani 1-1 jelenetet, hogy indokolt legyen a 200+ millió elköltése, de az is igaz, hogy a legtöbb filmből 20/30 perc simán elhagyható lenne.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása