aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2014. 27. hét) Takács Máté
2014. július 03. 08:48:00

Kategória: film 3 komment

Nyár van, nyár: két premier világosít fel arról, mivel jár az égiektől kapott ütőszerszám, és hogy a legforróbb kontinensen nem csak a hőség folyománya lehet az izzadtságszag. Heti bemutatók.

blended.png

  • Istenek kalapácsa (Hammer of the Gods). Első blikkre akár Neil Marshall is rendezhette volna ezt a kőkemény brit produkciót, melyben könyörtelen a vidék, könyörtelenek a szereplők és könyörtelen volt a korhatár-bizottság is. Hogy mennyit kalapál össze nálunk, az kérdéses, lévén csak Egerben és Miskolcon rajtol el, napi egy vetítéssel. Oda üt, ahová köll? | 2D, feliratos, 99p, 18+, ADS.
  • Kavarás (Blended). A South Park egyik részében a robotnak öltözött Cartman filmötleteket fial a hollywoodi producereknek Adam Sandler főszereplésével. Rövidesen elérünk azokhoz is, de előbb még kevésbé briliáns elmék szüleményei készülnek el: ebben Afrikába megy. Ott struccok vannak. | 2D, szinkronizált/eredeti nyelvű, 117p, 12+, InterCom.

    Te mit nézel (meg)?

    (hazai bemutatónaptár)

Címkék

comedy adam sandler intercom eurocinema brit flick heti bemutatok ads service

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr696469623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.07.03. 09:01:22

A kérdésre válaszolva: a sarki majmokat Sopronban! :)

Raul75 2014.07.03. 10:05:33

A kérdésre válaszolva: Diósgyőr-Birkirkara :)

zsóka_eszter 2014.07.03. 13:07:07

mivel az első sor közepére nem kaptam jegyet a Kavarásra (márpedig Sandlert minél közelebbről, annál jobb!), így nagy szájhúzások közepette maradok én is a majmoknál, estig gondolatátvitellel győzködöm is Turner ifiurat, hogy legyen 505, átkötésnek Matador, a többi meg mindegy, ha nem Humbug

(lesz amúgy beszámoló? mostanság nem volt live-jegyzet, ideje lenne)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása