aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2014. 26. hét) Takács Máté
2014. június 26. 06:57:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Balsugallatú kapuk, nem különben ominózus korok, francia divattervezők. Vagyis az emberiség pusztulását kilátásba helyező tényezők. Heti bemutatók.

transformers4_07.jpg

  • A pokol kapujában (Araf). Meglehet, Törökország már a kénkőszagos küszöbön leledzik, főleg, hogy az iparvidékekből a nagyvárosokba települtek a népek. Hősnőnk kivétel, mégis történik valami érdekes vele a díjnyertes filmben. | 2D, feliratos, 125p, 16+, Vertigo.
  • Transformers: A kihalás kora (Transformers: Age of Extinction). A Pain & Gain rendezője és főszereplője ezúttal nem annyira igaz történethez nyúlt: alakváltó űrlényrobotok randalíroznak megint bolygónkon. Legalább egy jó nőnek feltétlenül bele kell keverednie az ilyesmibe. | 2D/3D/IMAX3D, szinkronizált/feliratos, 165p, 12+, UIP.
  • Yves Saint Laurent. Ami divat, az divat, ami szép, az szép, de vedd már végre észre, hogy a szandálból elég - ezen a vonalon indult el a francia divattervező is, aki (puskázok) a haute couture és a prêt-à-porter területén tevékenykedett. Most azt is megtudhatjuk, hogy. | 2D, szinkronizált, 106p, 16+, Cinetel.


    Te mit nézel (meg)?


    (hazai bemutatónaptár)

Címkék

sci fi transformers drama action michael bay mark wahlberg sequel biopic eurocinema cinetel uip duna film vertigo media heti bemutatok french cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr46419027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása