aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játéktrailer: call of duty - advanced warfare (2014) Zalaba_Ferenc
2014. május 02. 07:45:00

Kategória: jatekhaz 2 komment

Nincs év Call of Duty nélkül! Igaz, hogy ezúttal az Activision (és a Sledgehammer Games) egy egészen új érát ígér, de a most kiszivárgott előzetest elnézve - a tényleg ámulatba ejtő grafikán túl - a játék ugyanazt a "minden összeomlik körülötted, miközben egy szkriptelt csőben haladsz előre" játékmenetet kínálja majd, mint az eddigiek. Persze, csúnya dolog ezt egy teaser trailer alapján leszögezni, főleg hogy az nem győzi egy so-so renderelt Kevin Spacey-vel elterelni a figyelmet, de hát az előző játékok adnak némi okot az előítéletre. A közeljövőben játszódó játék zsoldosokra, diktátorokra és persze világméretű konspirációkra fókuszál majd. Megjelenés: 2014. november 4.

Címkék

fps kevin spacey call of duty ps4 game trailer xbox one

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr656103457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LasDen 2014.05.02. 13:07:49

<insert the same opinion before everz COD game>

De azért egyszer majd végig játszom. Vagy legalábbis megpróbálom, mert a Black Ops II-vel nem sokáig jutottam (pedig az 1-nek jó story-ja volt), míg a Ghost teljesen kimaradt...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása