aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2014. 18. hét) Takács Máté
2014. május 01. 11:18:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Korosodó selyemfiúk, lengő szuperhősök, karibi módra táncolók, szent emberek, hősködő idegenek, mosolygós anyukák, visszaeső gengszterek. Heti bemutatók a sör-virsli mellé.

theamazingspiderman203.jpg

  • Bérgavallér (Fading Gigolo). Woody Allen vásárra viszi John Turturro bőrét meg egyebeit, és Sharon Stone rá is kattan a dologra. A Big Bang a mestert nem merte szinkronizáltatni. Feliratos, 90 perc, Big Bang Media. 16 éven felülieknek.
  • A csodálatos Pókember 2. (The Amazing Spider-Man 2). A hálózat csapdájában: legyen-e az ember Pókember, ha ennyire sok ellenséggel meg szerelmi megtartóztatással jár? Peter Parker most mérlegelheti. 2D/3D/IMAX3D/4DX, szinkronizált, 142 perc, InterCom. 12 éven felülieknek.
  • Flörti dancing (Cuban Fury). A piszkos tánc helyett az erotikus a menő ebben a brit komédiában, amelyhez mindenképpen salsaszószt kérjünk a nachoshoz. Nem csak a stílszerűség miatt, hanem mert a sajt az szar. Szinkronizált, 98 perc, ADS Service. 12 éven felülieknek.
  • Szent Charbel: A szív csendje (Charbel). 2009-es libanoni film egy szent ember életéről. Feliratos, 106 perc, Etalon Film. 12 éven felülieknek.
  • A szörny-mentőakció (Escape From Planet Earth).  Menekülés a Föld nevű bolygóról, miután odatévedtek az ufók és a gaz emberek ötvenegyeskörzetest játszanak velük. 2D/3D, szinkronizált, 89 perc, ADS Service. 6 éven felülieknek.
  • Tessék mosolyogni! (Gaigimet). Szépségvetélkedőt hirdetnek nagycsaládos anyukák számára - Grúzia nevezése az előző évi Oscarra. Feliratos, 90 perc, Vertigo Média. 16 éven felülieknek.
  • Vérkötelék (Blood Ties). Clive Owen kisiklott, de most közelebb kerülne a tisztességes életvitelhez. Mint tudjuk, ez nem könnyű. És még problémásabb, ha a fivérünk zsaru. Szinkronizált, 127 perc, ADS Service. 16 éven felülieknek.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár)

Címkék

comedy animation john turturro sharon stone woody allen clive owen intercom etalon film spider-man eurocinema 3d cinema big bang media vertigo media heti bemutatok ads service

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr476100758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása