aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: godzilla (2014) + a muto leleplezve! Zalaba_Ferenc
2014. április 06. 13:40:00

Kategória: film 18 komment

A többé-kevésbé önismétlő tévészpotok után most egy újabb 150 másodperces trailer érkezett színültig új jelenetekkel, melyek minden eddiginél jobban visszaadják a 11 perces previewban megtapasztalt fenyegetettség érzését. Az "elolvasom" után pedig spoileres screenshotokat láthattok a film egy másik nem emberi szereplőjéről: szóval csak saját felelősségre!

A godzilla-movies.com szemfüles szerkesztői összevadásztak jó néhány képet a trailerekben/szpotokban épp hogy felvillanó MUTO-ról, amely szemlátomást valami soklábú, szárnyas rovarféleség lesz csöppet sem szimpatikus ábrázattal. Az utolsó képen Godzilla épp vele harcol, és bizony pont a repülőgépről leugró, jelzőfényes srácok szeme láttára. Vajh mi a terv? (A képek klikkre nagyobb méretben is megtekinthetők lesznek.)

godzilla_screenshot01k.jpg

godzilla_screenshot02k.jpg

godzilla_screenshot03k.jpg

godzilla_screenshot014k.jpg

godzilla_screenshot05k.jpg

Címkék

spoiler trailer godzilla david strathairn monster movie juliette binoche sally hawkins aaron johnson gareth edwards bryan cranston elizabeth olsen film kep film kep lesi

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr195962529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsedáj 2014.04.06. 13:53:22

Ez szerintem jobb lesz a Pacific Rim-nél minden téren.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.04.06. 13:58:23

@Dzsedáj: Muszáj lesz neki, habár a lénydizájnnal még továbbra sem vagyok kibékülve. Ennek a MUTO-nak olyan feje van, mint egy tűző-kiszedő. :)

okolom.hu/images/uploads/54/1359498074.jpg

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2014.04.06. 14:16:04

@Zalaba_Ferenc: én a képek alapján először azt hittem, hogy MUTO egy robot

egyébként még a végén kiderül, hogy Juliette Binoche mutálódik Godzillává attól a gáztól :-DD

stikli0 · http://filmkupac.tumblr.com 2014.04.06. 14:51:58

Én ez alapján az új trailer alapján vettem fel a várólistámra, viszont MUTO ábrázata tényleg elüt picit a korábban látott anyagoktól és a film világától.

Kemény Husi 2014.04.06. 15:10:48

Nem értem én ezt a folyamatos dizájn-szidást itt. Biztos, hogy nem csak a "jajj, de utálom a Monsterst, jajj Edwards, miért létezel egyáltalán, jajj" világfájdalom mondatja veled ezeket?

Klesszik Godzi még oké, hogy nehezen emészthető, de a MUTO külseje egyszerűen dögös, a tűző-kiszedő pofa remekül működött a Starship Troopersben (nyilván kellett a punciszáj is, hogy 8 csillagosra emelje az élményt, but hey), és istenem, bárcsak valami ilyesmi került volna elő a Promi végén ahelyett a sarlófejű korcs helyett. Rég láttam ilyen jót.

Repce Manó 2014.04.06. 15:16:38

Valaki magyarázza már el nekem, hogy mi az, hogy MUTO? Akár spoiler alatt.

Kemény Husi 2014.04.06. 15:42:56

@Repce Manó: alighanem valami kódnév, rövidítés, amit a military/navy használ a dögre. Ilyen-olyan kiszivárgott infók alapján a legtöbb spoilervadász egyetért abban, hogy az első szó Massive, az utolsó pedig Organism, a két középsőt még vitatják nagyon.

SPOILER

Strathairn mögött a képernyőkön amúgy lehet látni, hogy kettő is van belőlük (de csak az egyik operál szárnyakkal).

i.imgur.com/HClRmgE.png

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.04.06. 15:58:21

@Kemény Husi: No de kérem, a Starship Troopers egy szatíra volt nagy agyszívó bogarakkal, ez a film pedig a szörnyfilmek TDK-ja akar lenni. Legalábbis van egy olyan érzésem, főleg miután a gyermeteg Tűzgyűrű oly csúnyán elhasalt (Amerikában).

Kemény Husi 2014.04.06. 17:29:56

@Zalaba_Ferenc: szóval hiába ért véget a forgatás napokkal a PacRim bemutatója előtt, hasalási pániktól hajtva valahogy komolyra és grim darkra varázsolták az egész projectet posztban. Ugyanmá' kérem.

A TDK-s hasonlat két dolog miatt nem illik ide, egyrészt a gyerekekre hangolt Z-grade folytatások ellenére az '54-es film napjainkig is az egyik legszomorúbb és legkomolyabb monster movie, a Legendary pedig - bár Nolan re-vampnek tűnhet -, ehhez óhajt visszanyúlni, másrészt 2008-ban is csak a nyafit olvastuk tőletek, hogy "hargh, de jó film lenne, de Dent arcát (arcait) hogy gondolhatták ezek komolyan?"

De emiatt vissza is vonom, nem csak Garethet piszkálod, Chris is megkapta, ami jár :)

Kemény Husi 2014.04.06. 17:33:41

@Zalaba_Ferenc: Náh, WikiZ nagyrészt csak fan-találgatás és pletykák, jobb kerülni. Az az eredetsztori sem helytálló.

SPOILER

Piszkáljuk őket laborban, de nem mi teremtettük a MUTO-kat. Ugyanabból a korból származnak, mint Godzi, amolyan természetes ragadozói/parazitái egymásnak a két faj. Trailer alapján nem nehéz kitalálni, honnan szerzünk mintapéldányt (hint: gödrök és csontok).

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.04.06. 21:21:33

@Kemény Husi: Ugyan, egy kis utóforgatás kedvéért simán be lehetett volna rángatni Jean Renót vagy akár Rob Schneidert is. :) Ne légy naiv, ha a Tűzgyűrű milliárd körül karistolt volna, akkor a nagyfőnökök simán rámordultak volna Edwardra, hogy "Öreg, itt van még 25 millió, de vedd könnyedebbre a hangvételt, de izibe! Kezdheted például azzal, hogy azonnal eltünteted a hullákat a rombolás körül."

Amúgy jó, hogy említed Dentet, aki tényleg gagyin nézett ki, ugyanis a vacak dizájn nem zárja ki azt, hogy ez jó film legyen, mint ahogy azt nem is győzöm hangsúlyozni errefelé.

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2014.04.07. 16:11:44

Ha nem lesz benne, könnyed szexes-fingós humor valamint két egymás szívató vicces füves néger, (akik a főhőstől veszik ipari mennyiségben a methet) és nem szerepel benne Shila Labouf akkor meg sem nézem!

Viccet félretéve ez valami nagyon komolynak néz ki. Egy kia apokaliptikus-depressziós szörnymúvi?

JÖHET! JÖHET!

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.04.23. 13:41:50

@Kemény Husi: Megnézted a WonderConos videót? Muto in action!

Kemény Husi 2014.04.23. 19:33:25

@Zalaba_Ferenc: megvolt, köszönöm - a mutó továbbra is jóarc, de Godzi mellett eltörpülve inkább csak cuki :)

Atomkomoly hangulat helyett amúgy szerintem inkább olyan spielbergesen kalandos beütése volt a szökőárnak meg a reptérnek is. A kissrác vonaton pedig tiszta Short Round :)

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.04.23. 19:47:00

@Kemény Husi: Szerintem kicsit meg van vágva a klip. Én legalábbis hiányoltam a vízben úszó hullákat. :) Vagy inkább? :(

Kemény Husi 2014.04.23. 22:08:29

@Zalaba_Ferenc: Edwards szerint nagyon meg van vágva, és a filmben hosszabb lesz az egész jelent (aztán tudjuk, az ilyen kijelentések mennyire szoktak valósnak bizonyulni), de egyébként ha minden igaz, a prológussal meg a HALO-ugrással együtt egzakt ugyanezt a klipet vetítik mindenhol az SXSW óta, hullákról viszont őszinte leszek, csak nálatok olvastam eddig.

Aztán lehet, hogy ott vannak, csak nehéz megkülönböztetni a humán uszályt a törmeléktől.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása