aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + játék: trónok harca - 4. évad [game of thrones s4] (2014) Németh Barna
2014. március 24. 20:04:00

Kategória: tv Szólj hozzá!

A most már tényleg startra kész negyedik évad tegnap este letudta az utolsó trailereket is, de a promóciós kampánynak ezzel még közel sincs vége, hiszen a Vastrón hazánkba érkezik, a rajongók pedig mindenféle kegytárgyakat nyerhetnek. Itt a pár napja debütált előzetes, a tovább mögött pedig a tegnap esti ízelítőket találjátok, és persze a játék(ok) részleteit.

A mai napon elindult a Trónok harca 4. évadának hazai kampánya, amelynek során számos meglepetés – játékok, kultikus tárgyak, Vastrón – várja a filmrajongókat. 

Április 7-én indul az HBO-n és az HBO Go-n a csatorna egyik legnépszerűbb sorozatának legújabb évada: az amerikai premier másnapján érkezik Magyarországra a Trónok harca negyedik szezonja. A Vastrónért folyó, hét királyság közt zajló harcról szóló sorozat kampányán ezúttal az HBO és a Telekom közösen dolgozik: ennek keretében egy teljes hétig a sorozat kultikus tárgyai lepik el a várost. A rajongók hírvivő hollók után kutathatnak Budapesten, részt vehetnek a Rajongók harcán, beülhetnek a Vastrónba, a legszerencsésebbek pedig még a hivatalos bemutató előtt megnézhetik a várva-várt évadpremiert.

Március 25-től indul a Rajongók Harca, az HBO és a Telekom közös játéka a Facebookon, ahol a legnagyobb Trónok harca rajongók mérhetik le tudásukat. Hét nap alatt hét kérdést kell megválaszolniuk, hogy bekerüljenek a sorsolásba, ahol a premier előtti vetítésre nyerhetnek belépőt a legszerencsésebbek, de emellett számos Trónok harca ereklye is kisorsolásra kerül.

Március 27-től indul a Hollóvadászat. Ennek keretében Budapest 15 pontjára kerülnek ki a sorozatban hírvivőként használt hollók. A cél, hogy minél több helyszínen elrejtett madarat megtaláljanak a rajongók, és a közös fotót feltöltsék az Instagramra.

A kampány talán legnagyobb eleme, a sorozat legkultikusabb tárgyának számító Vastrón hazánkba érkezése: március 27. és 30. között bárki beleülhet a Hét Királyság feletti uralmat jelentő székbe, ugyanis a Vastrón tökéletes másolata, a sorozatban látható eredeti Trón gyártóinak munkája, 4 teljes napig elérhető az Allee bevásárlóközpontban.

További részletek a Rajongók harca oldalon olvashatók.

Címkék

hbo game of thrones tv trailer tv hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr975877277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása