aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: az útvesztő [the maze runner] (2014) Zalaba_Ferenc
2014. március 18. 09:10:00

Kategória: film 6 komment

Lost for teens! Egy poszt-apokaliptikus világban fiatal fiúkat rabolnak el, emlékeiket kitörlik, majd beterelik őket egy óriás labirintus által körülvett fiúközösségbe, melynek kapuja időről időre megnyílik, hogy felkínálja a szökés lehetőségét. Ehhez viszont túl kell élni a csapdákat és a falak között kóricáló (gép?)rémek támadásait. Na most, ha ezek alapján nem rakod össze, miről is szól ez az egész, akkor nézd meg A falut. Persze, az lenne a legjobb, ha messze nem kapiskálnám, miről van szó, mindenesetre a trailer felhúzott szemöldökhöz vezet (magyarán érdekes), viszont sem az írók (van belőlük néhány), sem a rendező nem rakott le még semmit az asztalra ahhoz, hogy kényelmesen hátradőlve várjam az eredményt. Jöhet a szokásos szófordulat? Íme: meglátjuk. 

poster_themazerunner.jpg

Címkék

trailer fantasy sci fi poster post apocalyptic

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr255867244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OneBoy FromBrasil 2014.03.18. 12:20:10

epic saga... akkor ez engem már nem is annyira érdekel.

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2014.03.18. 13:17:20

Kíváncsi vagyok, mik lesznek az első visszajelzések, mert ebben tényleg van lehetőség.

K. Kálmán 2014.03.18. 13:35:59

A regénytrilógia első része már magyarul is olvasható egy ideje, de nem tudok hozzászólni, mivel nem olvastam. Lehet, hogy megpróbálkozom vele, mielőtt ideér a film. Bár, az az igazság, hogy kissé elegem van abból, hogy manapság nem képesek egy épkézláb regényt egy kötetben elmesélni...

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2014.03.18. 16:15:46

Nekem bejön. Jónak tűnik. A plakát meg különösen tetszetős.

cineplex 2014.03.19. 11:20:38

Amikor már éppen azon örömködtem, hogy ebben nem lesz felesleges szerelmi szál (talán még háromszög se), akkor pofán vágtak egy újabb "nagyreményű" Kristen Stewart klónnal. Amúgy maga az alapsztori jónak mondható és talán nézhető is lesz majd - remélem.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása