aeon flux

ready for the action now, danger boy?

álarcos horror sztori Németh Barna
2014. március 18. 10:23:00

Kategória: tv 6 komment

A korábbi híreszteléseket megcáfolva, az American Horror Story írója tegnap bejelentette, hogy a széria következő szezonja nem egy cirkuszban, hanem egy karneválon vándormutatványosok között játszódik majd. Az már korábban kiszivárgott, hogy a negyedik évad történetét az ötvenes évekbe helyezték, de Douglas Petrie most azt is elárulta, hogy a kor történelmére visszatekintve további nyomokra bukkanhatunk a sztorit illetően. Szóval a helyszín kínálta karakterek (szakállas nő, kígyóember és más torzszülöttek) mellett fel lehet készülni némi valós alapra is.

Az már biztos, hogy a negyedszer, és egyben utoljára visszatérő Jessica Lange egy Marlene Dietrich-szerű figurát formál majd meg. Karrierje alkonyán, a legendás színésznő előszeretettel vállalt színpadi varieté-szerepeket frakkban és cilinderben, Lange ehhez a korszakhoz kíván visszanyúlni (a hírek szerint már elkezdte elsajátítani az akcentust). Az állandó szereplők közül rajta kívül még csak Sarah Paulson jelenlétét erősítették meg, ami persze nem jelenti azt, hogy ne lenne több visszatérő szereplő az októberben induló újabb sztoriban.

UPDATE: A sorozat alcíme végül Freak Show lett. 

horror story.jpg

Címkék

jessica lange sarah paulson american horror story tv hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr15867368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robert Migu Gulyas 2014.03.18. 10:29:30

Bízom benne, hogy jó lesz, a másodikat imádtam, a harmadik viszont borzasztó volt, nem jó értelemben.

galamb01 2014.03.18. 10:53:21

Karnevál???

"(szakállas nő, kígyóember és más torzszülöttek)"

Vagyis éppen, hogy cirkuszban fog játszódni, nem?

Németh Barna 2014.03.18. 11:24:43

@galamb01: Nem éppen. Ha elmész egy cirkuszba, ott bűvészeket és artistákat látsz, de biztos nem torzszülötteket. De átírtam egy talán megfelelőbb kifejezésre.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.03.18. 11:29:27

@galamb01: A karnevál és a cirkusz nem ugyanaz. Van úgy, hogy a cirkuszt karnevál kíséri, melyben nem csak a cirkuszban fellépő állatokat, de a cikkben említett torzszülötteket is meg lehet tekinteni, de van úgy, hogy a karnevál csupán a mutogatásra épül.

sidek 2014.03.18. 19:17:24

Én úgy tudom, hogy Kathy Bates is confirmed (yess!). Remélem nem csak pletyka volt! Amúgy meg biztosak lehetünk benne, hogy kb. az összes állandó visszajáró AHS színész benne lesz.
Ez a téma egyébként nagyon érdektelennek hangzik nekem sajna.

Németh Barna 2014.03.18. 19:30:47

@sidek: A ma reggeli cikkben nem volt benne, de mint mondtam, ettől még benne lesznek. Na jó, 99%.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása