aeon flux

ready for the action now, danger boy?

exkluzív: magyar transformers - a kihalás kora előzetes Zalaba_Ferenc
2014. március 14. 15:45:00

Kategória: film 10 komment

Néhány évvel a harmadik rész eseményei után az emberek már kezdenek hozzászokni ahhoz, hogy a Transformerek eltűntek a bolygóról, mikor egy texasi szerelő (Mark Wahlberg) véletlenül rábukkan a ronccsá redukálódott Optimus Fővezérre, ezzel pedig nem túl barátságos figyelő szemek garmadáját vonja magára sztratoszférán innen és túl egyaránt.

A Transformers-széria részben Hongkongban forgatott negyedik része remélhetőleg nem csak arról lesz híres, hogy a fent említett városban megpróbáltak hozzávágni a rendezőhöz egy légkondit, hanem Wahlberg belépésével a sztori is új szintre kerül. Mondjuk a most debütáló Dinobotok feltűnését követően lehet, hogy a filmnek eme vonzata már nem lesz annyira lényeges. Mindenesetre megérkezett az überlátványos teljes előzetes magyar változata, melyet a forgalmazónak hála nálunk nézhettek meg elsőként.

További exkluzív videókért iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra!

UPDATE: És már be is futott az első magyar nyelvű plakát. Talán ismerős lesz. A posztert az "elolvasom" után találjátok.

poster_transformers4_hun.jpg

Címkék

trailer sci fi transformers action michael bay mark wahlberg poster sequel exkluziv stanley tucci uip duna film poszter magyar trailer magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr785860376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.martin91 2014.03.14. 16:24:12

Már megint Miller Zoltán...de miért?
Kulka is sehol. Na de majd a filmben remélem már ott lesz.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.03.14. 16:39:35

mikor még nem volt szinkron fel se tűnt, hogy tényleg végig apáznak benne. :D

Plutarch 2014.03.14. 16:58:35

ha "AAAPAAAAA" üvöltés lett volna benn még legalább egyszer, akkor mennék rá, de így..
A mecha king-kong fight-ot meg majd megnézem itthonról.

Atkakukac1989 2014.03.14. 17:06:14

Ritka nagy hiba szerint ezt a filmet nem moziban nézni, függetlenül attól, hogy mennyire rajongunk vagy nem a szériáért.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.03.14. 17:20:01

@Atkakukac1989: hát az utolsó két részt ritka nagy hiba volt BÁRHOL is megnézni...

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2014.03.14. 17:30:16

@doggfather: Nem. Ez téves. A minőség egyre jobban romlott ugyan, de a 3. látványvilága pazar volt. Moziban láttam és amiatt érdemes volt.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.03.14. 17:55:36

@REMY: hogy lenne téves, te is leírod, hogy a minőség egyre jobban romlott. A látvány azért kevés, hogy megnézzek/zünk egy filmet akárhol nem csak moziban.

Atkakukac1989 2014.03.14. 20:42:48

@doggfather: Én férfiasan bevallom, hogy vannak olyan filmek, amelyeknél a látvány miatt nézi meg az ember moziban a filmet. Pl. legutóbb a 300 folytatásánál kisebb húzóerő volt számomra a történet+Eva Green, inkább a kinézet és a lassítások motiváltak jobban. De abszolút ilyen volt tavaly a Tűzgyűrű és G.I. Joe is. Teljes mértékben tisztában voltam vele, hogy nem azért ülök be, hogy egy jó történet lássak, csupán el akartam merülni a technológia és a fura kütyük világában. Ez néha nem akkora baj szerintem.

Persze lehet azt mondani, hogy de azért várjon már az ember el egy kis minőséget a látványon kívül másban is, de azt hiszem, hogy aki nem most életében lát először ilyen filmet, annál hiba volna az előzetes elvárás.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.03.17. 09:32:07

@Atkakukac1989: van abban valami amit írsz átfogalmazom.

Megnéztem a tf 1et, mert azt hittem lesz belőle valami a látványon kívül és nem lett. Másodszor, pláne harmadszor már kidobott pénz megnézni ugyanazokat a robbanásokat úgy, hogy a történet egyre soványabb és soványabb.

Így gondoltam, hogy a látvány kevés, hogy megnézzek egy filmet.

( a 300 folytatását már meg se néztem, a g.i.joe-t csak azért, mert a trailer több nindzsát ígért, mint az első rész és ezt teljesítette is, jobban is kedvelem, mint az első részt)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása