aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyarországon is épül a kártyavár Németh Barna
2014. március 13. 16:03:00

Kategória: tv 4 komment

Igaz, hogy NetFlix még nincs, de egy lépéssel közelebb kerültünk hozzá, hogy a rugalmas sorozatnézés ne csak a torrentet jelentse. A Telekom és a Sony Pictures Television Networks Central Europe együttműködésének köszönhetően hazánkban a Telekom MoziKlub előfizetéses video on demand (SVOD) típusú szolgáltatással rendelkező tévénézők láthatják elsőként és kizárólag a Kártyavár (House of Cards) című sorozatot, az AXN NOW kínálatában. A Kevin Spacey és Robin Wright főszereplésével játszódó Golden Globe® és Emmy® díjas történet teljes első évada 2014. április 1-jétől lesz látható a video on demand szolgáltatásban.

Részletek és szinkronhangok kattintás után...
kartyavar_3.jpg

A Kártyavár című sorozatot rendhagyó módon online videotéka szolgáltatásban mutatták be Amerikában 2013 februárjában, és hamarosan a legnézettebb műsor lett az oldalon. Azáltal pedig, hogy egyszerre mind a 13 epizódot elérhetővé tették, az új típusú televíziózás rugalmasságát szerették volna hangsúlyozni, vagyis azt, hogy a néző valóban a saját egyéni időbeosztásának megfelelően élvezheti a sorozatot.

A Kártyavár modern, de elképzelt Washingtonban játszódik, ahol a hullámok összecsapnak Frank Underwood (Kevin Spacey – Amerikai Szépség, Förtelmes Főnökök) politikus feje felett. Az USA soron következő elnöke, akit pont Underwood juttatott az elnöki székbe csúnyán elárulja őt, megakadályozva ezzel, hogy a legnagyobbak közé emelkedjen. Underwood ekkor kifinomult és szerteágazó hatalmi játszmába kezd, hogy bosszút álljon ellenségein. Hű társa ebben ambiciózus felesége Claire (Robin Wright – A tetovált lány, Forrest Gump), aki szintén nem válogat az eszközökben, hogy felgyorsítsa férje karrierjét. Eközben feltűnik a Washington Herald ambiciózus riportere Zoe Barnes (Kate Mara – Amerikai Horror Story), aki óriási lehetőséget lát Francis bennfentes információiban.

A többszörös díjnyertes sorozat szinkronizáltan, az alábbi szereposztással kerül a hazai nézők elé:

Frank Underwood (Kevin Spacey) – EPRES ATTILA

Claire Underwood (Robin Wright) – SPILÁK KLÁRA

Zoe Barnes (Kate Mara)- GÁSPÁR KATA

Doug Stamper (Michael Kelly)- LAKLÓTH ALADÁR

Edward Meechum (Nathan Darrow) - JUHÁSZ ZOLTÁN

kartyavar_2.jpg

Címkék

kevin spacey netflix tv sorozat vod robin wright house of cards

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr705858820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baleus 2014.03.13. 19:21:36

Félelmetesen briliáns sorozat.

n4nom4n · http://n4nom4n.tumblr.com/ 2014.03.13. 20:07:09

csatlakozom az előttem szólóhoz...

Dave Campestre 2014.03.13. 21:50:58

Szívesen megvenném ezt is, meg a walking dead-et DVD-n vagy Blu-ray-en. Gondolom, erre előbb-utóbb lesz esély.

TomPowell25 2014.03.13. 22:29:13

Biza, nagyszerű. Csak sosem tudom eldönteni, hogy a politikusoknak ajánlani tudnám ezt a sorozatot, vagy inkább eltiltanám tőlük.:)

A szinkronhoz: Spacey-hez eredetileg Kőszegi Ákosra gondoltam, aztán eszembe jutott, hogy a figura lényegesen megátalkodottabb és cinikusabb Kőszegi finom hangjánál. Így jutott eszembe Epres Attila, úgyhogy már ez alapján teli találat a szinkron.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása