aeon flux

ready for the action now, danger boy?

sherlock s03: magyar premier Kovács Erzsébet
2014. március 06. 10:43:37

Kategória: tv 3 komment

"Csak még egy csoda, Sherlock. Ne légy halott!" Hogy a két év (szerintem inkább húsz) után végre megérkező folytatás ("It's a trick. Just a magic trick.") hogyan szól magyarul, hamarosan megtudjuk. Mint ahogy azt is, hogy a hírhedten antiszociális zseni miképp édesgeti magát vissza barátja, John szívébe, és hogyan birkózik meg élete eddig legnagyobb kihívásával. "The game is on", és új játékosok tűntek fel a pályán: egy feleség, egy barátnő, és egy vérfagyasztó új ellenfél. Véssétek be pirossal a naptárba, és szabadítsatok fel elég helyet a felvevő merevlemezén: AXN, március 29. Szombat, 19:10.

sherlock 3.jpg

Címkék

sherlock martin freeman benedict cumberbatch tv hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr905845810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CrazyDave 2014.03.06. 17:54:44

Végre! Kivételesen ez a sorozat nagyon jó magyar szinkronnal, de nem bírtam várni, hogy a 3x01-et ne nézzem meg angolul. A többit már mondom kivárom szinkronnal, mert néha olvasni nem győzön a feliratot annyira gyorsan nyomja a szöveget Benedict, erre jön ez a hír, hogy még ebben a hónapban kezdik. :)

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2014.03.06. 19:57:51

ennek örömére igazán kiadhatnák a második évadot dvd-n.

Kovács Erzsébet 2014.03.07. 10:36:27

@CrazyDave: Azért sajnos ennek a magyar szövegébe is becsúszott néhány baki. Ha jól emlékszem, a leiterjakab blog ki is gyűjtötte ezeket valamikor (szerencsére nem Jóbarátok-, vagy Annie Hall-szintű mennyiségre és minőségre kell gondolni).

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása