aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj gravitáció cuccokat! Zalaba_Ferenc
2014. március 01. 11:10:00

Kategória: film 1 komment

A héten jelent meg DVD-n, BD-n és kétféle BD3D-n a tavalyi év egyik legnagyobb durranása, amely tényleg akkorát szólt - kritikailag és bevételileg egyaránt -, hogy talán még az űrből is látszott. A Gravitáció a holnap este (nálunk hétfő hajnalban) szétosztásra kerülő Oscar-díj egyik komoly esélyese, a kiadvány maga (amit itt és itt boncolgattunk) pedig minden gyűjtemény ékessége lehet. Szóval vegyétek, vigyétek! No meg játszatok velünk, most ugyanis két szerencsés egy-egy filmes ajándékcsomaggal gazdagodhat benne pólóval és speckó tollal!

Ehhez nem kell mást tennetek, mint válaszolni az alábbi kérdésre!

Hány Oscar-díjara jelölték a Gravitációt?

A) 9
B) 10
C) 11

A válasz betűjelét teljes neved és címed feltüntetésével e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) várjuk. A tárgy legyen "Gravitáció" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között két filmes ajándékcsomagot sorsolunk ki (pólóval és tollal). A játék március 16-a, vasárnap éjfélig tart. A nyerteseket a rá következő héten értesítjük. Figyelem: csak teljes névvel, címmel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz sok szerencsét, és ne feledd: erősen kapaszkodni!

Dr. Ryan Stone (az Oscar®-díjas Sandra Bullock), a zseniális kutatótiszt élete első űrhajós kiküldetésén vesz részt a veterán asztronautával, Matt Kowalskival (az Oscar®-díjas George Clooney). Egy egyszerű űrséta során súlyos baleset történik. Az űrhajó megsemmisül, Stone és Kowalski pedig teljesen magára marad, és egymáshoz kötözve sodródik a sötétben. A félelem pánikká erősödik, minden egyes lélegzetvétellel fogy az a kis oxigén is, ami még megmaradt. Haza azonban csak úgy juthatnak, ha még messzebb merészkednek az űr végtelen, fenyegető sötétjébe.

A Gravitáció 2014. február 21-én jelent meg DVD-n, BD-n, BD3D-n és fémdobozos BD3D-n a ProVideo forgalmazásában.

 

Címkék

jatek thriller sci fi george clooney sandra bullock gravity disaster movie alfonso cuaron provideo

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr885838101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnal70 2014.03.01. 17:14:55

Én egy hibátlan példányt szeretnék majd belőle....

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása