aeon flux

ready for the action now, danger boy?

kik nyerik az oscart? Németh Barna
2014. február 28. 10:20:00

Kategória: film 76 komment

Itt a vége, néhány órán belül lezárul az Oscar-szavazás. A kampánynak vége, élheti mindenki a saját életét, számunkra pedig eljött az idő, hogy megtegyük tétjeinket. A mi tippjeinket kattintás után találjátok meg, de aztán ti jöttök! A játék részleteit a cikk végén találjátok, a legügyesebb játékos pedig egy szép nagy filmes ajándékcsomaggal lesz gazdagabb. Hajrá!

and the oscar goes to.jpg

LEGJOBB FILM

Már az intő jel volt, hogy a szokásos egy-kettő helyett több mint féltucat film szerzett kilencesnél jobb átlagot a kritikusoknál, így aztán nem volt túl meglepő, hogy a díjszezon korai szakasza is ennek megfelelően csapongó lett. Az összesítő táblázaton jól látszik, hogy nem alakult ki konszenzus az ítészek között, a legjobb film díját felváltva nyerte a 12 év rabszolgaság, A nő, a Gravitáció és néha közbeszólt az Amerikai botrány és az Inside Llewyn Davis is.

Aztán jött az Oscar- és a szakmai szervezetek jelölési időszaka, és folytatódott ez a hektikus csapongás. Az Oscarra jelölt kilenc filmből nyolc ebből a kilenc átlagpont feletti mezőnyből került ki, egyedül a Wall Street farkasa képviseli a nyolc átlagpont alatti darabokat. Könnyítést legfeljebb az adott, hogy az Oscar tartóoszlopainak számító film-rendező-vágás szentháromságot csak a 12 év rabszolgaság, a Gravitáció és az Amerikai botrány teljesítette, úgyhogy egy laza kézmozdulattal söpörjük félre a maradék hat szépreményűt.

Mint mindig, ennél a három filmnél is fel lehet állítani a szokásos pro-konra listákat. A Gravitáció egy innovatív filmalkotás, ami nem csak hogy talpon tudott maradni, hanem ki is emelkedett a hollywoodi posványból. Alfonso Cuarón és alkotótársai egy szépen megformált kerek egészet alkottak, ahol a dramaturgia megoldásokat nem a politikai korrektség, a folytatás lehetősége vagy a tizenévesek körének (és pénzének) megnyerése alakította, hanem a kreativitás. Ezért tudott népszerű lenni a kritikusoknál és ezért éltetik a szakma képviselői is, akik többsége még mindig elzárkózik azoktól a tendenciáktól, amelyek a nagy stúdiókat vezérlik. Viszont a többség szemében a Gravitáció csak egy űrfilm, és ez a zsáner soha nem teljesített jól az Amerikai Filmakadémiánál. Igaz, a film nyíltan kiáll az evolúció tanai mellett, ami odaát igenis hírértékű, mivel a lakosság ijesztően nagy százaléka utasítja el ezt a teremtéstörténet javára. Univerzálisan nézve viszont ez még mindig soványka többlet, úgyhogy a kérdés az, megtörik-e a jég?

Ezzel szemben a 12 év rabszolgaság maga a történelem, úgy, ahogy azt még senki nem mondta el. Készültek már filmek a rabszolgaságról, de olyan messzire senki nem merészkedett, hogy ilyen naturálisan, a maga hús-vér valójában mutatta volna be ezt a témát. Steve McQueen rendező messziről kerüli a személyes kötődést, nem egyénre koncentrál, hanem magára a rabszolgalét elviselhetetlen állandóságára. Ebből persze az következik, hogy filmje nem kelt jó érzést a nézőben, és ez bizony nagy hátrány egy olyan szervezetnél, ami rendszeresen a kényelmest választja a kényelmetlen helyett. Ráadásul az sem feltétlenül jó pont, hogy évtizedes mellőzöttség után nem egy amerikai, hanem egy brit stáb nyúlt a témához, ami a sajtó közbenjárásával tovább erősíti az amerikai bűntudatot. Ahogy a Gravitáció esetében a fontos téma, úgy itt a "feel good" faktor hiányán kéne felülemelkedni, mert más téren nem nagyon lehet belekötni ezekbe.

Végül ott van az Amerikai botrány, David O. Russell Oscar-karrierjének újabb állomása. Az a Napnál is világosabb, hogy a rendező jó úton halad, de most már meg kéne tennie a következő lépést. Egyértelmű, hogy a szakma fejet hajt előtte, de ahhoz, hogy a részletek mellett a nagy egészet is elismerjék, ennyi nem elég. Az Amerikai botrányban benne van az, hogy szeressék a színészeket, hogy szeressék a forgatókönyvet, a díszleteket, a kosztümöket, a vágást, de a nagy egész se nem innovatív, se nem fontos, viszont szórakoztató. Ezért van az, hogy mindig kap elég voksot, de a fődíjhoz valami más kellene. Szerintem ez most nem az az év, de a jövőbe tekintve leszögezném, ha Russell ugyanebben a stílusban és formában készít majd egy filmet, aminek mondanivalója is van, akkor ott tarolás lesz.

Tipp
60% - 12 év rabszolgaság (BAFTA, Golden Globe, PGA, Toronto, 16 kritikusi fődíj)
35% - Gravitáció (PGA, DGA, 3 kritikusi fődíj)
5% - Amerikai botrány (SAG-színészgárda, Golden Globe, 1 kritikusi fődíj)

LEGJOBB RENDEZŐ

Normál esetben a rengeteg kritikai díj, a Rendezők Szakszervezete (DGA), a Golden Globe és a BAFTA után egy percig sem gondolkodnék, és 100%-ot adnék Alfonso Cuarónnak, csak ne lenne az a fránya Oscar-statisztika. Az Akadémia nagyon nem szereti kettéosztani a két legfontosabb díját, de ha mégis megteszi, akkor mindig a populárisabb film nyeri a fődíjat, a kevésbé populáris pedig a rendezőit. Ennek értelmében vagy a 12 év rabszolgaságnak, vagy a Gravitációnak kéne nyernie mindkettőt, megosztás esetén pedig a Gravitációnak a filmet és McQueennek a rendezői díjat. Az idei képlet viszont mást mutat, úgyhogy nagy esély van rá, hogy boruljon a statisztika. Viszont ha nem fog, azon se lepődjön meg senki. A "történelem" így is, úgy is megíródik, hiszen eddig sem fekete, sem latin rendező nem nyert még Oscart.

Tipp
60% - Alfonso Cuarón (19 kritikai díj, DGA, BAFTA, Golden Globe)
40% - Steve McQueen (6 kritikusi díj)

rendező.jpg

LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ

Egy ilyen tiszta tarolás után a hölgyek versenye a legkönnyebben megtippelhető kategória, amelyben Cate Blanchett győzelmét mindössze az az aprócska tény gátolhatja meg, hogy Amy Adams-nek még öt jelölés után sincs Oscarja (csak erről senki nem cikkezett úgy, mint Leo esetében). Megtörténhet? Meg, csak kicsi az esély. Azt még azért hadd tegyem hozzá, hogy elégedett lehet a színésztársadalom. Évek óta megy a sírás (jogosan!), hogy az idősebb színésznőknek már nem jutnak jó szerepek - de úgy általában is másodhegedűsök egy férfi mellett. Idén a ebben a kategóriában és a mellékszereplők között is létszámfölényben vannak a 35 felettiek, és a döntő többségük erős és önálló karakter.

Tipp
90% - Cate Blanchett (21 kritikai díj, Golden Globe, BAFTA, SAG)
10% - Amy Adams (Golden Globe)

nőifő.jpg

LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ

Az évadot felváltva vitte Matthew McConaughey és Chiwetel Ejiofor. Előbbi beerősített az amerikai szakmánál, aztán a BAFTA ceremónián Ejiofor visszaszerezte a pozícióját. Nagyjából fej-fej mellett haladnak, de nem szabad elfelejteni, hogy ott van a díj nélkül álló, hatalmas marketinggel megtámogatott Leonardo DiCaprio, és a köztiszteletben álló veterán, Bruce Dern.

Tipp
50% - Matthew McConaughey (8 kritikai díj, SAG, Golden Globe)
40% - Chiwetel Ejiofor (15 kritikai díj, BAFTA)
5% - Leonardo DiCaprio (Golden Globe)
5% - Bruce Dern (2 kritikai díj)

ffifő.jpg

LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ

Jennifer Lawrence és Lupita Nyong'o annyira fej-fej mellett halad, hogy a végkimenetel teljesen kiszámíthatatlan. Talán csak az billenti a mérleget Nyong'o javára, hogy Lawrence tavaly kapott Oscart, de ez is csak minimálisan. Ilyenkor szokott előfordulni, hogy a kettejük közt őrlődő szavazók mellett egy határozott harmadik lesz a befutó, ami talán elrugaszkodott kijelentés, de távolról sem elképzelhetetlen.

Tipp
50% - Lupita Nyong'o (15 kritikai díj, SAG)
45% - Jennifer Lawrence (8 kritikai díj, Golden Globe, BAFTA)
5% - valaki más

LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ

Ha a Focus Features időben kiküldi a hülye screenereket Angliában, most ez a kategória is pontosan olyan egyértelmű lenne, mint a női főszereplőké, így viszont a szezont végigtaroló Jared Leto kapott egy kihívót, méghozzá Barkhad Abdi személyében. 

Tipp
80% - Jared Leto (20 kritikai díj, Golden Globe, SAG)
20% - Barkhad Abdi (BAFTA)

További kategóriák...

Legjobb eredeti forgatókönyv: 50% - Amerikai botrány = 50% - A nő
Legjobb adaptált forgatókönyv: 70% - 12 év rabszolgaság > 20% - Philomena > 10% - Mielőtt éjfélt üt...
Legjobb vágás: 50% - Phillips kapitány > 45% - Gravitáció > 5% - Amerikai botrány
Legjobb operatőr: 90% - Gravitáció > 5% - Nebraska = 5% - Inside Llewyn Davis
Legjobb látványtervezés: 60% - A nagy Gatsby > 30% - Gravitáció > 10% - 12 év rabszolgaság
Legjobb kosztümtervezés: 60% - A nagy Gatsby > 20% - Amerikai botrány = 20% - 12 év rabszolgaság
Legjobb smink/maszk/haj: 70% - Mielőtt meghaltam > 20% - Bad Grandpa > 10% - A magányos lovas
Legjobb filmzene: 50% - Gravitáció > 30% - A nő > 20% - Philomena
Legjobb betétdal: 60% - Jégvarázs > 20% - Mandela > 20% - Gru 2
Legjobb képi effektusok: 100% - Gravitáció
Legjobb hang: 60% - Gravitáció > 20% - Phillips kapitány = 20% - Inside Llewyn Davis
Legjobb hangvágás: 70% - Gravitáció > 30% - Phillips kapitány

Legjobb idegen nyelvű film: 50% - A nagy szépség > 30% - Alabama és Monroe > 20% - A vadászat
Legjobb animációs film: 90% - Jégvarázs > 10% - The Wind Rises
Legjobb dokumentumfilm: 40% - The Act of Killing > 30% - 20 Feet from Stardom = 30% - The Square
Legjobb rövidfilm: 40% - The Voorman Problem > 30% - Helium = 30% - That Wasn't Me
Legjobb animációs rövidfilm: 50% - Get a Horse > 25% - Room on the Broom = 25% - Mr. Hublot
Legjobb rövid dokumentumfilm: 50% - The Lady in Number 6 > 40% - Karma Has No Walls > 10% - Facing Fear

És most ti jöttök! Kérjük, hogy az alábbi sablont használva, kommentben adjátok le a tippjeiteket legkésőbb a ceremónia kezdete előtt egy órával (2014.03.02. - éjjel 1 óra), aztán tartsatok velünk a szokásos Oscar Live Blogunkra. A legjobb eredményt elért játékos filmes ajándékcsomagot kap.
Egy kis segítség a fentiek mellett: kritikusok díjai, BAFTA, Golden Globe, egyéb szakmai díjak.

OSCAR-JELÖLTEK

LEGJOBB FILM:
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM:
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM:
LEGJOBB RENDEZŐ:
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ:
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ:
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ:
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ:
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV:
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV:
LEGJOBB OPERATŐR:
LEGJOBB VÁGÁS:
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS:
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS:
LEGJOBB FILMZENE:
LEGJOBB BETÉTDAL:
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK:
LEGJOBB HANG:
LEGJOBB HANGVÁGÁS:
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ:
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM:
LEGJOBB RÖVIDFILM:
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM:
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM:

Címkék

oscar jatek dij dijszezon dijszezon 2013

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr365830201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lisztes · http://www.facebook.com/LisztesMegmondjaATutit 2014.02.25. 09:00:06

Pár napja egy hasonló játékra ezt tippeltem, úgyhogy tartom is magam hozzá:

LEGJOBB FILM: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Jennifer Lawrence
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: A nő
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Phillips kapitány
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: Az ölés aktusa
LEGJOBB RÖVIDFILM: Helium
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: Facing Fear
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse!

clive. 2014.02.25. 10:21:46

Ennyire alapos listát én nem írnék, de örülnék, ha nyerne:

Matthew McConaughey (mert ahogy az utóbbi időben játszik, és alakítja a karrierjét az példaértékű)

A vadászat (mert ideje lenne, ha Oscar díjjal jutalmaznák Európa jelenleg egyik legjobb nemzeti filmgyártását, aminek ráadásul egy igen kiváló darabjával tehetnék meg). Másrészt jobb film, mint a nagy szépség (amit szintén kedveltem).

gdeli 2014.02.25. 11:00:05

LEGJOBB FILM: Gravitáció
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: A nő
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: Act of killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

Dulka Péter 2014.02.25. 11:53:12

LEGJOBB FILM: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: A nő
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

szkristof92 2014.02.25. 12:35:15

LEGJOBB FILM: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: A nő
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Phillips kapitány
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: Az ölés aktusa
LEGJOBB RÖVIDFILM: Helium
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: Facing Fear
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse!

navigations 2014.02.25. 12:52:17

LEGJOBB FILM:12 év rabszolgaság
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM:A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM:Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ:Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ:Chiwetel Ejiofor
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ:Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ:Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ:Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV:Amerikai botrány
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV:12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR:Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS:A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS:A nagy Gatsby
LEGJOBB FILMZENE:Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL:Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK:Gravitáció
LEGJOBB HANG:Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS:Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ:Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM:The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM:Helium
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM:The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM:Get a Horse!

bigdenzel 2014.02.25. 13:36:21

LEGJOBB FILM: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuaron
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Jennifer Lawrence
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Amerikai botrány
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Phillips kapitány
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Mandela
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The act of killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The lady in number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a horse

dzsoker1976 2014.02.25. 16:22:03

LEGJOBB FILM:12 év rabszolgaság
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM:A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM:Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ:Alfonso Cuaron
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ:Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ:Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ:Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ:Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV:A nő
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV:Philomena
LEGJOBB OPERATŐR:Nebraska
LEGJOBB VÁGÁS:Gravitáció
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS:Gravitáció
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS:Amerikai botrány
LEGJOBB FILMZENE:A nő
LEGJOBB BETÉTDAL:Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK:Gravitáció
LEGJOBB HANG:A túlélő
LEGJOBB HANGVÁGÁS:Phillips kapitány
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ:Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM:The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM:That Wasn't Me
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM:Prison Terminal: The Last Days of Private Jack Hall
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM:Get a Horse!

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2014.02.25. 16:51:59

LEGJOBB FILM: Gravitáció
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Amerikai botrány
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Phillips kapitány
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: Gravitáció
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: A nő
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Phillips kapitány
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

Dominik Blasir 2014.02.25. 19:09:47

LEGJOBB FILM: 12 Years a Slave
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: The Wind Rises
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Her
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 Years a Slave
LEGJOBB OPERATŐR: Gravity
LEGJOBB VÁGÁS: Gravity
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: The Great Garsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: American Hustle
LEGJOBB FILMZENE: Gravity
LEGJOBB BETÉTDAL: Frozen - Let It Go
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravity
LEGJOBB HANG: Gravity
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravity
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Dallas Buyers Club
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: Pitääkö Mun Kaikki Hoitaa?
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: Facing Fear
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

ungverjaland 2014.02.25. 20:21:34

LEGJOBB FILM: Gravity
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: The Great Beauty
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: The Wind Rises
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón (Gravity)
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Leonardo DiCaprio (The Wolf of Wall Street)
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett (Blue Jasmine)
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto (Dallas Buyers Club)
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Jennifer Lawrence (American Hustle)
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Her
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 Years a Slave
LEGJOBB OPERATŐR: Gravity
LEGJOBB VÁGÁS: Gravity
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: The Great Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: American Hustle
LEGJOBB FILMZENE: Gravity
LEGJOBB BETÉTDAL: Let It Go (Frozen)
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravity
LEGJOBB HANG: Gravity
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravity
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Dallas Buyers Club
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

c00n 2014.02.25. 22:41:43

LEGJOBB FILM: 12 Years a slave
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: The Great Beauty
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Frozen
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Jennifer Lawrence
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Her
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 Years a slave
LEGJOBB OPERATŐR: Gravity
LEGJOBB VÁGÁS: Gravity
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: Great Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: Great Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Gravity
LEGJOBB BETÉTDAL: Frozen (Let It Go)
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravity
LEGJOBB HANG: Gravity
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravity
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: ---
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: ---
LEGJOBB RÖVIDFILM: ---
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: ---
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: ---
Sajnos kb mind le van játszva a fontos díjak között, a többi meg úgyse érdekli csak a nagyon szakmabelieket.

B_Verus 2014.02.26. 00:21:29

LEGJOBB FILM:12 Years a slave
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM:La Grande Bellezza
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Frozen
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Jennifer Lawrence
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Her
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV:12 Years A Slave
LEGJOBB OPERATŐR: Gravity - Emmanuel Lubezki
LEGJOBB VÁGÁS: Captain Philips- Christopher Rouse
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: Great Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: American Hustle
LEGJOBB FILMZENE: Gravity
LEGJOBB BETÉTDAL: Gru 2
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravity
LEGJOBB HANG: Gravity
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravity
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Lone Ranger
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: 20 Feet from Stardom
LEGJOBB RÖVIDFILM: Aquel No Era Yo
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: Karama Has No Walls
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Mr. Hublot

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.02.26. 07:42:32

Általában rossz film szokott nyerni, így én az Amerikai botrányra tippelek.

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2014.02.26. 10:02:11

"The Croods" szerintem SOKKAL jobb mozi mint a musical-es "Frozen" !!

Lehet, hogy a Disney jobban lobbizik, de sokkal humorosabb, eredetibb es porgosebb a Dreamworks filmje...

pytta 2014.02.26. 10:32:14

LEGJOBB FILM: 12 Years a Slave
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: The Great Beauty
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón (Gravity)
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Jennifer Lawrence
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Her
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 Years a Slave
LEGJOBB OPERATŐR: Gravity
LEGJOBB VÁGÁS: Captain Phillips
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: The Great Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: American Hustle
LEGJOBB FILMZENE: Gravity
LEGJOBB BETÉTDAL: Frozen
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravity
LEGJOBB HANG: Gravity
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravity
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Dallas Buyers Club
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

Demens 2014.02.26. 13:40:21

LEGJOBB FILM: 12 Years a Slave
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: Jagten
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Frozen
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón (Gravity)
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Chiwetel Ejiofor
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Amy Adams
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Jennifer Lawrence
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Her
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: Captain Phillips
LEGJOBB OPERATŐR: Gravity
LEGJOBB VÁGÁS: Gravity
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: Gravity
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: The Great Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Gravity
LEGJOBB BETÉTDAL: Frozen - Let It Go
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravity
LEGJOBB HANG: Gravity
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravity
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Dallas Buyers Club
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

Deepblue Noir (törölt) 2014.02.26. 14:18:41

@maxval a gondolkodó birca:

(hát ez veled a baj:)
ebben az egy hsz-ben benne van minden)

mr akira · http://www.imdb.com/user/ur10129073/ratings 2014.02.26. 18:13:27

LEGJOBB FILM: The Wolf of Wall Street
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: Jagten
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: The Wind Rises
LEGJOBB RENDEZŐ: Martin Scorsese (Wolf of Wall Street)
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Her
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: Before Midnight
LEGJOBB OPERATŐR: Prisoners - Roger Deakins
LEGJOBB VÁGÁS: Captain Phillips
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: The Great Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: The Invisible Woman
LEGJOBB FILMZENE: Saving Mr. Banks - Thomas Newman
LEGJOBB BETÉTDAL: Frozen - Let It Go
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravity
LEGJOBB HANG: Gravity
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravity
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: The Lone Ranger
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: 20 Feet fom Stardom
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: Karama Has No Walls
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse!

tsgkmr 2014.02.27. 11:14:23

LEGJOBB FILM: 12 Years a Slave
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: The Great Beauty/The Hunt
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Frozen
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuaron
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyongo
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Her
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 Years a Slave
LEGJOBB OPERATŐR: Gravity
LEGJOBB VÁGÁS: Gravity
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: The Great Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: American Hustle
LEGJOBB FILMZENE: Gravity
LEGJOBB BETÉTDAL: Let it Go (Frozen)
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravity
LEGJOBB HANG: Gravity
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravity
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Dallas Buyers Club
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse!

tsgkmr 2014.02.27. 11:15:19

Hopsz, a legjobb idegen nyelvű filmnek végül a Nagy szépséget választottam :)

Snoopyzit29 2014.02.27. 12:31:06

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én amikor ilyen Oscar tippelős játékban veszek részt, mindig erős késztetést érzek, hogy azt írjam be, akinek én adnám és nem aki esélyes. Néha a kettő persze találkozik, de sokszor nagyon nem, ilyenkor vagy hiszek a kritikusoknak vagy nem :)

LEGJOBB FILM: Gravitáció
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A vadászat
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: A nő
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: Phillips kapitány
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: Gravitáció
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB FILMZENE: A nő
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

drazsika 2014.02.28. 10:33:55

LEGJOBB FILM:Gravity
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM:A Nagy Szepseg
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM:Jegvarazs
LEGJOBB RENDEZŐ:Alfonso Cuaron
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ:Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ:Kate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ:Jonah Hill
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ:Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV:Amerikai Botrany
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV:12 ev rabszolgasag
LEGJOBB OPERATŐR:Gravity
LEGJOBB VÁGÁS:Captain Phillips
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS:A Nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS:A Nagy Gatsby
LEGJOBB FILMZENE:Gravity
LEGJOBB BETÉTDAL:Jegvarazs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravity
LEGJOBB HANG:Gravity
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravity
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ:Mielott Meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM:The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM:Helium
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM:The Lady in number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM:Get a Horse

milanman 2014.02.28. 10:45:18

LEGJOBB FILM:Gravity
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: La grande bellazza
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Frozen
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Her
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: Philomena
LEGJOBB OPERATŐR: Gravity
LEGJOBB VÁGÁS: Captain Philips
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: The Great Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: The Great Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Gravity
LEGJOBB BETÉTDAL: Her
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravity
LEGJOBB HANG: Gravity
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravity
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Dallas Buyers Club
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Mr Hublot

Andrews 2014.02.28. 11:18:31

LEGJOBB FILM: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM:: La grande bellazza
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Frozen
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuaron - Gravitáció
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey Mielőtt meghaltam
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett Blue Jasmine
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto Mielőtt meghaltam
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o 12 év rabszolgaság
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Her
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV:12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Phillips Kapitány
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A Nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL:Frozen
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ:Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Mr. Hublot

Eddard · www.panagia.hu 2014.02.28. 11:24:51

LEGJOBB FILM: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: A nő
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Phillips kapitány
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: Az ölés aktusa
LEGJOBB RÖVIDFILM: Helium
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: Facing Fear
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

ackasha 2014.02.28. 11:58:50

LEGJOBB FILM: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A vadászat
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: The Wind Rises
LEGJOBB RENDEZŐ: Steve McQueen
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Leonardo DiCaprio
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Jennifer Lawrence
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Amerikai botrány
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: Philomena
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: Amerikai botrány
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK:Gravitáció
LEGJOBB HANG: Inside Llewyn Davis
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Phillips kapitány
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: 20 Feet from Stardom
LEGJOBB RÖVIDFILM: That Wasn't Me
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: Karma Has No Walls
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

Gagyi Júlia 2014.02.28. 13:06:31

LEGJOBB FILM:Gravity
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM:The Great Beauty
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM:Frozen
LEGJOBB RENDEZŐ:Alfonzo Guaron
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ:Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ:Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV:Amerikai botrány
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: Philomena
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Phillips Kapitany
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: Gravitáció
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS:A nagy Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG:Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS:Pillips kapitany
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ:Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM:Az ölés aktusa
LEGJOBB RÖVIDFILM: Helium
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: Facing Fear
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM:Get a Horse!

XFTN1 2014.02.28. 14:33:43

LEGJOBB FILM: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonzo Guaron
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: A nő
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Pillips kapitany
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: Az ölés aktusa
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

klesitz 2014.02.28. 15:15:00

LEGJOBB FILM: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: The Wind Rises
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonzo Guaron
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyongo
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Amerikai botrány
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: A nő
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: Nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: Nagy Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Rush
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: MIelőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: Helium
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: THe Lady in Number
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Mr. Hublot

Allain 2014.02.28. 16:10:54

LEGJOBB FILM: 12 Years a Slave
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: La grande bellazza
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Frozen
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Jennifer Lawrence
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: American Hustle
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 Years a Slave
LEGJOBB OPERATŐR: Gravity
LEGJOBB VÁGÁS: Captain Phillips
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: The Great Garsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: American Hustle
LEGJOBB FILMZENE: Gravity
LEGJOBB BETÉTDAL: Frozen - Let It Go
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravity
LEGJOBB HANG: Gravity
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Captain Phillips
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Dallas Buyers Club
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: Helium
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Room on the Broom

Ashlotte 2014.02.28. 16:15:40

LEGJOBB FILM: Gravity
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM:
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Frozen
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Chiwetel Ejiofor
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Barkhad Abdi
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: American Hustle
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 Years a Slave
LEGJOBB OPERATŐR: Gravity
LEGJOBB VÁGÁS: Gravity
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: Gravity
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: 12 Years a Slave
LEGJOBB FILMZENE: Her
LEGJOBB BETÉTDAL: Frozen - Let It Go
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravity
LEGJOBB HANG: Gravity
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravity
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Dallas Buyers Club
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: 20 Feet from Stardom
LEGJOBB RÖVIDFILM: That Wasn't Me
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: Karma Has No Walls
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

Elhaym · http://elhaym.wordpress.com/ 2014.02.28. 16:34:54

LEGJOBB FILM: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Jennifer Lawrence
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: A nő
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Phillips kapitány
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Phillips kapitány
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: Az ölés aktusa
LEGJOBB RÖVIDFILM: Helium
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: Facing Fear
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse!

mesterjani 2014.02.28. 17:10:48

Én tippem:
LEGJOBB FILM: 12 Years a Slave
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: La grande bellazza
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Frozen
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón (Gravity)
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Jennifer Lawrence
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Her
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 Years a Slave
LEGJOBB OPERATŐR: Gravity
LEGJOBB VÁGÁS: Gravity
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: The Great Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: American Hustle
LEGJOBB FILMZENE: Gravity
LEGJOBB BETÉTDAL: Let It Go (Frozen)
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravity
LEGJOBB HANG: Gravity
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravity
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Lone Ranger
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

Elit 2014.02.28. 19:46:14

LEGJOBB FILM: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Jennifer Lawrence
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Amerikai botrány
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

tomee · http://www.nba1.hu/ 2014.02.28. 20:35:12

LEGJOBB FILM: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Jennifer Lawrence
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Amerikai botrány
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: Az ölés aktusa
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse!

Szegény Deakins most se kap... :(

_Ágoston_ 2014.02.28. 22:03:35

LEGJOBB FILM: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuaron
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: A nő
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Phillips Kapitány
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: 20 feet from stardom
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a horse!

Vektor- 2014.03.01. 11:29:51

LEGJOBB FILM: Gravitáció
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Amerikai botrány
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Phillips kapitány
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: 20 Feet from Stardom
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse!

Gitka91 2014.03.01. 13:15:27

LEGJOBB FILM: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM:Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Amerikai botrány
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Phillips kapitány
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs- Let It Go
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

lutánnia 2014.03.01. 14:31:26

LEGJOBB FILM:12 év rabszolgaság
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM:A vadászat
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM:Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ:Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ:Leonardo DiCaprio
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ:Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ:Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ:Julia Roberts
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV:Amerikai botrány
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV:A Wall Street farkasa
LEGJOBB OPERATŐR:Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS:Phillips kapitány
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS:Gravitáció
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS:A nagy Gatsby
LEGJOBB FILMZENE:Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL:Happy (Gru 2)
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK:Gravitáció
LEGJOBB HANG:Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS:Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ:Dallas Buyers Club
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM:Az ölés aktusa
LEGJOBB RÖVIDFILM:Aquel No Era Yo
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM:The Lady in Number 6: Music Saved My Life
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM:Mr. Hublot

pancakespeedy 2014.03.01. 17:38:59

LEGJOBB FILM: 12 Years a Slave
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: The Great Beauty
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Frozen
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Her
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: The Wolf of Wall Street
LEGJOBB OPERATŐR: Gravity
LEGJOBB VÁGÁS: Captain Phillips
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: The Great Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: American Hustle
LEGJOBB FILMZENE: Gravity
LEGJOBB BETÉTDAL: Frozen
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravity
LEGJOBB HANG: Gravity
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravity
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Dallas Buyers Club
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: 20 Feet from Stardom
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6: Music Saved My Life
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse!

aleex23 2014.03.01. 19:26:02

LEGJOBB FILM: 12 Years a Slave (12 év rabszolgaság)
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: The Great Beauty (A nagy szépség) - Olaszország (rendező: Paolo Sorrentino)
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Frozen (Jégvarázs)
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón - Gravity (Gravitáció)
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey - Dallas Buyers Club (Mielőtt meghaltam)
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett - Blue Jasmine
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto - Dallas Buyers Club (Mielőtt meghaltam)
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong’o - 12 Years a Slave (12 év rabszolgaság)
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Her (A nő)
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 Years a Slave (12 év rabszolgaság)
LEGJOBB OPERATŐR: Gravity (Gravitáció)
LEGJOBB VÁGÁS: Captain Phillips (Phillips kapitány)
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: The Great Gatsby (A nagy Gatsby)
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: The Great Gatsby (A nagy Gatsby)
LEGJOBB FILMZENE: Gravity (Gravitáció) - Steven Price
LEGJOBB BETÉTDAL: Let It Go” - Frozen (Jégvarázs)
LEGJOBB VIZUÁLIS EFFEKTUSOK: Gravity (Gravitáció)
LEGJOBB HANGKEVERÉS : Gravity (Gravitáció)
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravity (Gravitáció)
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Dallas Buyers Club (Mielőtt meghaltam)
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: 20 Feet from Stardom - Morgan Neville
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6: Music Saved My Life
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse!

Jakus Balázs · http://popcornandsoda.hu/ 2014.03.01. 19:40:07

LEGJOBB FILM: 12 Years a Slave
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: The Great Beauty
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Frozen
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón - Gravity
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Leonardo DiCaprio - The Wolf of Wall Street
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett - Blue Jasmine
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto - Dallas Buyers Club
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong’o - 12 Years a Slave
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: American Hustle
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 Years a Slave
LEGJOBB OPERATŐR: Gravity
LEGJOBB VÁGÁS: Gravity
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: The Great Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: American Hustle
LEGJOBB FILMZENE: Gravity
LEGJOBB BETÉTDAL: “Let It Go” - Frozen
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravity
LEGJOBB HANG: Gravity
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravity
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Dallas Buyers Club
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Square
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6: Music Saved My Life
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse!

MrHeroicBloodshed 2014.03.01. 21:14:32

LEGJOBB FILM: 12 Years a Slave
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: Jagten
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Frozen
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Her
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 Years a Slave
LEGJOBB OPERATŐR: Gravity
LEGJOBB VÁGÁS: 12 Years a Slave
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: Gravity
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: American Hustle
LEGJOBB FILMZENE: Gravity
LEGJOBB BETÉTDAL: Frozen
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravity
LEGJOBB HANG: Gravity
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravity
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Dallas Buyers Club
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

Gevin · http://mediaviagra.blog.hu/ 2014.03.02. 01:04:53

LEGJOBB FILM: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A vadászat
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Barkhad Abdi
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Dallas Buyers Club
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 Years a Slave
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Phillips kapitány
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: Amerikai botrány
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Dallas Buyers Club
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: Helium
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM:The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

bobber. 2014.03.02. 10:39:33

LEGJOBB FILM:12 years a slave
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: La grande bellazza
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM:Frozen
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ:Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Her
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 years a slave
LEGJOBB OPERATŐR:Gravity
LEGJOBB VÁGÁS: Gravity
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: The Great Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: The Great Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Gravity
LEGJOBB BETÉTDAL: Frozen
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravity
LEGJOBB HANG:Gravity
LEGJOBB HANGVÁGÁS:Gravity
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Dallas Buyers Club
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM:20 Feet fom Stardom
LEGJOBB RÖVIDFILM:The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM:The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

zsofie 2014.03.02. 10:51:01

LEGJOBB FILM: Gravity
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: La grande bellazza
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Frozen
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ:Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Her
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 years a slave
LEGJOBB OPERATŐR:Gravity
LEGJOBB VÁGÁS: Gravity
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: The Great Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: The Great Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Gravity
LEGJOBB BETÉTDAL: Frozen
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravity
LEGJOBB HANG:Gravity
LEGJOBB HANGVÁGÁS:Gravity
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Dallas Buyers Club
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse!

ungverjaland 2014.03.02. 10:58:56

Nem tudom, ez érvényes-e, de módosítanám az előző tippjeimet (ha nem érvényes, akkor maradjon az első):

LEGJOBB FILM: Gravity
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: The Great Beauty
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Frozen
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón (Gravity)
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey (Dallas Buyers Club)
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett (Blue Jasmine)
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto (Dallas Buyers Club)
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Jennifer Lawrence (American Hustle)
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Her
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 Years a Slave
LEGJOBB OPERATŐR: Gravity
LEGJOBB VÁGÁS: Gravity
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: The Great Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: The Great Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Gravity
LEGJOBB BETÉTDAL: Let It Go (Frozen)
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravity
LEGJOBB HANG: Gravity
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravity
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Dallas Buyers Club
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: 20 Feet From Stardom
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

Pinton 2014.03.02. 11:04:28

LEGJOBB FILM: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuaron (Gravitáció)
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew MacConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ:Jennifer Lawrence
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Amerikai botrány
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Gru 2
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: The voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

AdamTaylor 2014.03.02. 12:49:33

LEGJOBB FILM: Gravitáció
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón (Gravitáció)
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew MacConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Phillips kapitány
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: Gravitáció
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: Amerikai botrány
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: Az ölés aktusa
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

Dogville 2014.03.02. 15:49:55

LEGJOBB FILM: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ:Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ:Matthew MacConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ:Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ:Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV:Amerikai botrány
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV:12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR:Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS:Gravitáció
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS:The Great Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS:Amerikai botrány
LEGJOBB FILMZENE:Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL:Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK:Gravitáció
LEGJOBB HANG:Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS:Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ:Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6

the_distance 2014.03.02. 17:45:42

LEGJOBB FILM: 12 Years a Slave
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: La grande bellezza
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Frozen
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón for Gravity
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey for Dallas Buyers Club
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett for Blue Jasmine
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto for Dallas Buyers Club
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o for 12 Years a Slave
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Her
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 Years a Slave
LEGJOBB OPERATŐR: Gravity
LEGJOBB VÁGÁS: Captain Phillips
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: The Great Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: American Hustle
LEGJOBB FILMZENE: Gravity
LEGJOBB BETÉTDAL: Mandela: Long Walk to Freedom
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravity
LEGJOBB HANG: Gravity
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravity
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Dallas Buyers Club
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: Helium
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady In Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse!

madart 2014.03.02. 19:00:22

LEGJOBB FILM: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Barkhad Abdi
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Jennifer Lawrence
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: A nő
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Gru 2
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: That Wasn’t Me
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: Get a Horse
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: The Lady in Number 6

Cyrax96 2014.03.02. 19:40:00

LEGJOBB FILM:12 Years a Slave
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM:La grande bellazza
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM:Frozen
LEGJOBB RENDEZŐ:Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ:Chiwetel Ejiofor
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ:Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ:Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ:Jennifer Lawrence
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV:Her
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV:12 Years a Slave
LEGJOBB OPERATŐR:Gravity
LEGJOBB VÁGÁS:Gravity
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS:The Great Garsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS:The Great Garsby
LEGJOBB FILMZENE:Gravity
LEGJOBB BETÉTDAL:Frozen - Let It Go
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK:Gravity
LEGJOBB HANG:Gravity
LEGJOBB HANGVÁGÁS:Gravity
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ:Dallas Buyers Club
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM:The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM:The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM:The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM:Get a Horse

tumi 2014.03.02. 20:24:22

LEGJOBB FILM: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonsó Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Amerikai botrány
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Phillips kapitány
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB EREDETI FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Let It Go
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

samspade · http://maizene.freeblog.hu/ 2014.03.02. 20:24:33

LEGJOBB FILM: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: A nő
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: A nő
LEGJOBB BETÉTDAL: Gru 2
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

DearMano 2014.03.02. 20:40:00

LEGJOBB FILM: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Jennifer Lawrence
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: A nő
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: Gravitáció
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: Helium
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: Karma Has No Walls
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a horse

Judit Vas 2014.03.02. 20:42:54

LEGJOBB FILM: Gravitáció
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Chiwetel Ejiofor
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Amerikai botrány
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Phillips kapitány
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: Gravitáció
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: Helium
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a horse

Llew 2014.03.02. 20:48:03

LEGJOBB FILM: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: The Wind Rises
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Jennifer Lawrence
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: A nő
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: Karma Has No Walls
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

hinher 2014.03.02. 21:35:31

LEGJOBB FILM: Gravitáció
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: A nő
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Phillips kapitány
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Mr. Hublot

wayage 2014.03.02. 21:40:16

LEGJOBB FILM: Gravitáció
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség (Olaszország)
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón (Gravitáció)
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey (Mielőtt meghaltam)
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett (Blue Jasmine)
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto (Mielőtt meghaltam)
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong’o (12 év rabszolgaság)
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: Amerikai botrány
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció (Emmanuel Lubezki)
LEGJOBB VÁGÁS: Phillips kapitány
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: Amerikai botrány
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció (Steven Price)
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: 20 Feet from Stardom
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: Karama Has No Walls
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse!

Pölös 2014.03.02. 22:11:26

LEGJOBB FILM: Gravitáció
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség (Olaszország)
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón (Gravitáció)
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey (Mielőtt meghaltam)
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett (Blue Jasmine)
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto (Mielőtt meghaltam)
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Jennifer Lawrence (Amerikai Botrány)
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: Amerikai botrány
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció (Emmanuel Lubezki)
LEGJOBB VÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: Amerikai botrány
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció (Steven Price)
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: 20 Feet from Stardom
LEGJOBB RÖVIDFILM: Helium
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse!

Jack Skellington75 2014.03.02. 22:17:22

LEGJOBB FILM: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong’o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: A nő
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Phillips kapitány
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: 20 feet from Stardom
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

Péter Korcsmáros 2014.03.02. 22:27:23

LEGJOBB FILM: Amerikai botrány
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuaron
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey vagy Leonardo Dicaprio
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Jennifer Lawrence
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: A nő
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Phillips kapitány
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Amerikai botrány
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: 20 feet from Stardom
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.03.02. 23:00:19

Versenyen kívül:

LEGJOBB FILM: Gravitáció
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Jennifer Lawrence
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: A nő
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: A nő
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Art of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: Do I Have to Take Care of Everything?
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: Facing Fear
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

Németh Barna 2014.03.02. 23:36:37

No, akkor a fenti statisztikai számvetés után íme a sajátom, helyenként szubjektívebben (és versenyen kívül).

Zárójelben, amire én szavaztam volna.

LEGJOBB FILM: 12 év rabszolgaság (A nő)
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs (hát nem erre)
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Lupita Nyong'o
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Amerikai botrány (A nő)
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság (Mielőtt éjfélt üt az óra)
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Phillips kapitány
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nő
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: A nagy Gatsby (12 év rabszolgaság)
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció (A nő)
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs (Mandela)
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció (Phillips kapitány)
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: 20 Feet from Stardom (The Act of Killing)
LEGJOBB RÖVIDFILM: Just Before Losing Everything
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse (Mr. Hublot)

szotirisz 2014.03.02. 23:46:53

LEGJOBB FILM: Gravitáció
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Amy Adams
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Jennifer Lawrence
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: A nő
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: Phillips kapitány
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: Gravitáció
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: Amerikai botrány
LEGJOBB FILMZENE: Philomena
LEGJOBB BETÉTDAL: Ordinary love (U2)
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: Helium
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: Karama Has No Walls
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse

Leslie01 2014.03.03. 00:38:09

LEGJOBB FILM: Gravitáció
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: A nagy szépség
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Jégvarázs
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Jennifer Lawrence
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Amerikai botrány
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 év rabszolgaság
LEGJOBB OPERATŐR: Gravitáció
LEGJOBB VÁGÁS: Phillips kapitány
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: A nagy Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Gravitáció
LEGJOBB BETÉTDAL: Jégvarázs
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravitáció
LEGJOBB HANG: Gravitáció
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravitáció
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Mielőtt meghaltam
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: The Act of Killing
LEGJOBB RÖVIDFILM: The Voorman Problem
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse!

Brumi. 2014.03.03. 01:13:29

LEGJOBB FILM: 12 Years a Slave
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM: La grande bellazza
LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: Frozen
LEGJOBB RENDEZŐ: Alfonso Cuarón (Gravity)
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Matthew McConaughey (Dallas Buyers Club)
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Cate Blanchett (Blue Jasmine)
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Jared Leto (Dallas Buyers Club)
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Jennifer Lawrence (American Hustle)
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Her (Spike Jonze)
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: 12 Years a Slave (John Ridley)
LEGJOBB OPERATŐR: Gravity (Emmanuel Lubezki)
LEGJOBB VÁGÁS: Captain Phillips (Christopher Rouse)
LEGJOBB LÁTVÁNYTERVEZÉS: The Great Gatsby
LEGJOBB KOSZTÜMTERVEZÉS: The Great Gatsby
LEGJOBB FILMZENE: Gravity (Steven Price)
LEGJOBB BETÉTDAL: Frozen - Let It Go
LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Gravity
LEGJOBB HANG: Gravity
LEGJOBB HANGVÁGÁS: Gravity
LEGJOBB SMINK/MASZK/HAJ: Bad Grandpa
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM: 20 Feet from Stardom
LEGJOBB RÖVIDFILM: Aquel No Era Yo (That Wasn’t Me)
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: The Lady in Number 6
LEGJOBB ANIMÁCIÓS RÖVIDFILM: Get a Horse!

_Ágoston_ 2014.03.04. 23:12:07

Ahogy nézem, eléggé kendi.-nek áll a zászló. Gratula!!

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.03.07. 10:51:19

@kendi.: Gratula kendi.-nek, aki 24-ből 22 díjazottat talált el. Wow! Ment a PÜ.

bobber. 2014.03.08. 19:19:37

@Zalaba_Ferenc: ez amolyan legjobb 'nőnapi ajándék', köszönöm ;)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása