aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: a csodálatos pókember 2 [the amazing spider-man 2] (2014) Zalaba_Ferenc
2014. február 14. 07:45:00

Kategória: film 9 komment

A Sony valamiért tűzzel-vassal írtja A csodálatos pókember 2. legújabb előzetesét, amiben az a legfurább, hogy túl sok új jelenetet nem kínál, csupán tempót, izgalmat és néhány nagyon vicces szóváltást (figyeljétek Emma Stone-t a végén!). (via filmbuzi)

Címkék

trailer marvel jamie foxx sequel spider man superhero paul giamatti chris cooper sally field emma stone andrew garfield dane dehaan

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr785813691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.02.14. 08:54:11

lehet simán nem akarja jobban pusztítani a legendát a sony újabb és újabb promókkal...

NorthopViggo 2014.02.14. 09:52:49

Megnéztem párszor, de szerintem ez már hetekkel ezelőtt kijött. Egyedül a laundry sherif részre nem emlékszem, de csak nem ezt a pár új másodpercet akarja titkolni a Sony...?

TomPowell25 2014.02.14. 11:25:34

Semmi új nincs benne az eddigiekhez képest, csak másképp van vágva. Szerintem ez a film a saját súlya alatt fog összeroppanni, amihez még könnyen csatlakozhat az új X-Men is, de annak legalább ügyesebb a marketingje, és két hónappal a bemutató előtt nem a harmadik (lényegében negyedik) előzetest nézhetjük belőle.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.02.14. 11:34:23

@TomPowell25: van ennek a filmnek saját súlya?

A nőzők többsége (én ugye nem) már az amazing 1et is istenítik, ezt miért ne tennék?

Mert az x-mennel szemben tényleg van elvárás, de annak oka is van, a rendező, a klasszikus történet, az Őrök stb, de a Póki?!

skaven 2014.02.14. 12:18:33

szerintem mar a trailer is kategoriakkal jobb es pokosabb mint a regi trilogia barmelyik pillanata... :)

Ecco 2014.02.14. 13:01:14

@skaven: Az első trilógia elég alacsonyra tette a lécet, azt megugrani még nem egy nagy teljesítmény. :P

TomPowell25 2014.02.14. 16:59:39

@doggfather: De igen, van súlya, legalábbis amit az elsőben sikerült felépíteni. (Pl. én is istenítem, minden hibája ellenére, de tudom, hogy te másképp véled.:)). Gyakorlatilag az egyetlen olyan film volt a közelmúltban, aminek valamelyest sikerült elsajátítani a Nolan-i sötétebben, realisztikusabban irányt (már amennyire ez a világ engedte), amit most az univerzum építés jegyében, vagyis hogy minél több gonoszt hozzanak be, úgy látom szépen feláldoznak.
Az első részben végre jó volt a casting, a főszereplő jellemét (is) tökéletesen eltalálták, csakhogy a stúdió rendesen megkötötte Webb kezét, amit pont a főgonosz karaktere (és ezáltal a sztori is) megsínylett. Itt meg egyre inkább csak egy effekt parádét látok (és abból sem a legjobbat, sőt!), de Webb-ben és Garfieldban még bízom annyira, hogy úgy álljak hozzá, hogy nem lesz ez annyira rossz. Előbbi - Raimi-val ellentétben - ért a karakterisztikához, utóbbi pedig minden ízében érzi a szerepet, ha már gyerekkora óta erre a szerepre készült.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.02.14. 18:40:57

@TomPowell25: az azért mégse (akkora) súly, hogy a saját első részének kell megfelelni, mint az x-men esetében ahogy leírtam mi mindennek, nem?!

TomPowell25 2014.02.14. 19:22:25

@doggfather: ha úgy nézzük, akkor valóban, de itt szerintem nem csak a filmes múltat kell figyelembe venni, hanem amiből készültek, a képregényeket is, elvégre azok szellemiségét is számon kérik rajtuk. Nyilván az X-Men-ben egy több, mint tíz éves filmfranchise betetőzése várható, gyakorlatilag minden eddigi szereplővel, itt pedig egy rebootolt széria akar minél több karaktert mozgatni. Akárhogy is vesszük, mindkét film sokat markol, és számomra félő, hogy keveset fog, és pont ezért ilyen téren nem látok különbséget a kettejük - esetleges bukása - között (mondjuk az X-ek akár többet is veszíthetnek egy félresikerült filmmel). Az X-Meneknél gondolom úgyis a Charles-Erik-Logan szál fog dominálni, és a legtöbb karakter csak beköszön, hogy "Helló, én is itt vagyok.", míg a Póknál a magánéleti és szuperhőslét összeegyeztetése mellett, ott a szülők nyomozós szála és a sok új szereplőnek hála az "Én nagyon gonosz vagyok, de hogy mennyire, az majd a következő részben kiderül." elv fog érvényesülni.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása