aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2014. 7. hét) Takács Máté
2014. február 13. 07:07:00

Kategória: film 4 komment

Szerelem harsányan és szenvedélyesen, reálisan és fantasztikusan, magyarosan és hollywoodiasan. Meg Justin Bieber és pár hullám. Heti bemutatók.

megdonteni_hajnal_timeat.jpg

  • Eltűnő hullámok (Aurora). Litván romantikus sci-fi szó szerint veendő agykurkászokkal, de kevés orosz cirkálóval. Feliratos, 124 perc, Anjou Lafayette. 16 éven felülieknek.
  • Justin Bieber: Believe (Justin Bieber's Believe). Higgyük mind, hogy bármely YouTube-aspiránsból lehet ifjú korban világsztár anélkül, hogy szanatóriumban vagy börtönben végezné. Dokumentumfilmet mondjuk úgy izgalmas nézni róluk, bár ugye ebből az még kimaradt. Vagy nem tudom... hány óra van? Feliratos, 92 perc, Forum Hungary. 6 éven felülieknek.
  • Megdönteni Hajnal Tímeát. Rekordot talán nem, de néhány rögzült tételt a magyar filmvígjátékokról biztosan megdönt Osvárt Andrea és az őt ostromló férfiak hada. Kamarás Iván ezúttal sem kamaradrámában vállalt szerepet. 96 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.
  • Téli mese (Winter's Tale). A Batman és Robin és az Egy csodálatos elme forgatókönyvírójának rendezői bemutatkozása, melyben Colin Farrell az igaz szerelem nevében megküzd mindennel, amit csak egy regényíró (jelen esetben Mark Helprin) fantáziája elbír. Nyáron is nézhető. Feliratos, 118 perc, InterCom. 12 éven felülieknek.
  • Végtelen szerelem (Endless Love). Bálint-napra kalibrált remake két szenvedélyesen szerelmes fiatalról és az ellenző környezetről. A betétdalt Dolák-Saly Róbert is szolgáltathatná: "Szelerem, szelerem, tiszta szelerem, a szeleremben hazudni nem szabad. Szelerem, szelerem, boldog szelerem, az őszinteség alapfeltétel." Szinkronizált (a szokott mozikban eredeti nyelven is), 105 perc, UIP-Duna Film. 12 éven felülieknek.

Te mit nézel meg?

(2014-es bemutatónaptár)

endless_love_2014_hun_poszter.jpg

Címkék

remake fantasy magyarfilm comedy sci fi forum hungary colin farrell intercom documentary romance adaptation justin bieber akiva goldsman eurocinema uip duna film anjou lafayette heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr175812036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.02.13. 07:14:03

"Nyáron is nézhető."

Az RT-t elnézve semmilyen évszakban nem nézhető. Mondjuk, Akiva Goldsmantől ez talán nem is annyira meglepő.

isvaen 2014.02.13. 09:38:54

timi biztos betol 200.000 nézőt.
csak azt nem tudom, hogy a barátokközt-jóbanrosszban-éjjelnappal- valóvilágos 1.5-2 milliós "zombihad" hol marad el...

NorthopViggo 2014.02.13. 10:10:44

Ne már, hogy nem lett jó Winter's Tale...nagyon ígéretesnek tűnt.

Anak 2014.02.14. 10:05:13

Csőkulccsal szerelem.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása