aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj belépőt a végtelen szerelem premier előtti vetítésére! Zalaba_Ferenc
2014. február 09. 14:30:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Ahogy tanult kollégám említi alanti cikkében, Bálint-nap alkalmából rendesen el leszünk havazva romantikus filmekkel, melyek közül talán a UIP bemutatója lehet a legkiemelkedőbb. Hogy ez tényleg így van-e, arról magad is meggyőződhetsz, most ugyanis páros belépőt nyerhetsz a film premier előtti vetítésére.

endlesslove620.jpg

Ehhez nem kell mást tenned, mint válaszolni az alábbi kérdésre!

Alex Pettyfert, a Végtelen szerelem férfi főszereplőjét láthattuk már egy férfi vetkőzőkről szóló filmben. Mi a címe?

A. Magic Mike
B. Long Longman
C. Rambo II.

A válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2014. február 11, kedd éjfélig! A tárgy legyen "Végtelen szerelem" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 5 db páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, amely február 12-e, szerda este lesz egy budapesti moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés részleteiről (figyeljétek hát a postaládátokat szerda délelőtt!). Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést, és ne feledjétek el csütörtökön felköszönteni a Bálintokat!

Címkék

jatek romance robert patrick bruce greenwood alex pettyfer uip duna film

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr355806184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása