aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj belépőt a túlélő premier előtti vetítésére! Zalaba_Ferenc
2014. január 27. 18:40:00

Kategória: film 1 komment

Amerikában már épp a 100 millió dolláros bevételi határt kóstolgatja Peter Berg Oscar-jelölt háborús drámája, melyben Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Emile Hirsch és Ben Foster kerül szorult helyzetbe valahol az afgán háborús övezetben, és a túlélés érdekében súlyos morális döntéseket kell hozniuk. Izgi. A Cinetel bemutatója 2014. február 6-án robban be a magyar mozikba, a forgalmazónak és blogunknak hála néhány szerencsés viszont már premier előtt is megtekintheti a filmet.

lonesurvivor620.jpg

Ehhez nem kell mást tennetek, mint válaszolni a következő kérdésre!

Mark Wahlberg milyen nagy sikerű franchise főszerepében tűnik fel legközelebb a mozikban?

A) Transformers
B) X-Men
C) Jurassic Park

A válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2014. február 2-a, vasárnap éjfélig! A tárgy legyen "A túlélő" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 5 db páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, amely február 4-én, kedd este lesz egy budapesti moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés részleteiről. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést, és ne feledjétek, a kemény külső érző lelket takar!

poster_lonesurvivor_hun.jpg

Címkék

jatek mark wahlberg eric bana emile hirsch peter berg ben foster taylor kitsch cinetel

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr305785367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freddyD 2014.01.27. 20:41:31

Köszönjük ezt a sok nyereményjátékot

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása