aeon flux

ready for the action now, danger boy?

filmklip: robotzsaru [robocop] (2014) Zalaba_Ferenc
2014. január 23. 15:35:00

Kategória: film 3 komment

Az MGM két mozgalmas klippel, valamint Samuel L. Jackson szónoklatával próbálja csitítani a film ellen lázongó internetes publikumot. Szerintetek sikerrel? (Szerintem az ED209-eseknek tök jó hangja van!)

Címkék

remake sci fi action samuel l jackson robocop gary oldman michael keaton jackie earle haley filmklip joel kinnaman

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr455778466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.01.23. 19:03:06

csak nekem szarozik a youtube?! lejátszik 15 mpet majd sistereg. :S

mikice 2014.01.23. 21:32:58

Hát, lehet, hogy nem értek hozzája én, de az első klipben hogyan láthassa a Robotzsáru a kijelzőjén, hogy 54 fenyegetéses karika van, amikor csak utána ereszti le aztat a piros csékos kijelzőjét? Vagy a szemibe van beléje ültetve a piroskarikás kijelző?

vargatom 2014.01.24. 00:55:38

Hát az első filmben így volt... Ott az emberi arc ellenére kb. az volt a koncepció, hogy Murphy-ből maradt egy agy meg egy minimál tápcsatorna hozzá, és hogy azért ne legyen annyira gáz, a vaskoponyára ráhúzták az arcot a hullájáról.

Ennél a filmnél úgy tűnik elsőre, hogy több marad meg Murphy-ből (kvázi 3 művégtagot kap, meg egy "alvázat" ami összefogja őket) de mivel programozás meg ilyenek is szóba jöttek a trailerekben, ezért valószínűleg itt is komolyabb a beavatkozás. Esetleg lehet, hogy pont ez is egy fontos elem vagy fordulat lesz a sztoriban, hogy eleinte azt hitetik el vele vagy a családjával, hogy csak végtagpótlás, miközben...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása