aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2014. 3. hét) Takács Máté
2014. január 16. 07:00:00

Kategória: film 2 komment

Chris Pine Oroszországban, Meryl Streep Oklahomában, Lars von Trier intim helyeken. Heti bemutatók.

  • Augusztus Oklahomában (August: Osage County). A magyaroknak elnagyoltabb helyszín-meghatározás jár ehhez a színdarab-adaptációhoz, melyben Meryl Streep nem visel Pradát, de attól még kibírhatatlan, Julia Roberts pedig nem Erin Brockovich, de természete így sem mentes a zűrtől. Ezért meg is kapták a Golden Globe-jelölést, s talán ma az Oscart is. Feliratos, 121 perc, Forum Hungary. 16 éven felülieknek.
  • Jack Ryan: Árnyékügynök (Jack Ryan: Shadow Recruit). Arénából az árnyékba: Tom Clancy szüleménye megint fiatalabb formát ölt, de továbbra is a ruszkikkal gyűlik meg a baja. James Earl Jonest és Morgan Freemant most Kevin Costner játssza. Szinkronizált, 105 perc, UIP-Duna Film. 16 éven felülieknek.
  • A nimfomániás: 1. rész. (Nymphomaniac: Volume I). Lars von Trier két részben pornólkodik, s beleszervezett ebbe jó sok közismert színészt. Feliratos, 122 perc, Vertigo Média. 18 éven felülieknek.

    Szombat-vasárnap már látható a Banks úr megmentése is, méghozzá két héttel a premier előtt.

Te mit nézel meg?

(2014-es bemutatónaptár)

august_osage_county_hun_poszter.jpg

Címkék

lars von trier forum hungary drama action meryl streep kevin costner julia roberts tom clancy chris pine jack ryan uip duna film vertigo media heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr375760717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nekromanta4 2014.01.16. 10:50:06

A nimfomániást nézném, ha nem vették volna le a szegedi műsorról az utolsó pillanatban... kicsit fel vagyok háborodva.

csgergo 2014.01.17. 18:00:48

@nekromanta4: Nekem is pont ez a bajom... Majd talán ha kikopik valamelyik pesti moziból, kapunk egy kópiát. (Márha szoktak ilyet csinálni :D )

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása