aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: the raid 2 - berandal (2013) Zalaba_Ferenc
2013. december 31. 08:45:00

Kategória: film 8 komment

Az első film "csupán" akciók terén volt ambiciózus - és itt azért kell az idézőjel, mert egy akciófilmnél mi más számítana igazán? -, ám úgy tűnik, az előzetes hírek szerint két és fél órás(!) folytatás már a történettel is úgy zsonglőrködik majd, mintha egy nagy és epikus gengszterfilmet látnánk kibontakozni valahol Coppola és Scorsese között félúton ultrabrutális akciójelenetekkel megspékelve. 

Az első rész közvetlen folytatásaként Rama (Iko Uwais) két rivalizáló banda között találja magát, a fejére vérdíjat tűztek, és még a korrupt rendőrségre sem számíthat, így onnan kell csapást mérnie az ellenre, ahonnan nem számítanának rá: egy börtön falai közül.

A fentiek alátámasztásaként ez az új, két és fél perces trailer erősen rágyúr a sztorira, de persze akciók terén sem gyengélkedik. Amerikában a Sundance-en debütál, aztán széles forgalmazásában március végén. Nálunk..?

Címkék

trailer action martial arts sequel asian cinema gareth evans iko uwais asian movies

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr275718451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REACTOR · http://www.youtube.com/user/Reactor2studio 2013.12.31. 09:17:04

Ez így ebben a formában elég gáznak néz ki. A szokásos keményen nézek, hatalmas vívódás látszik az arcomon és majd így drámai lesz az egész film. Tiszta Bollywood.

szkristof92 2013.12.31. 09:24:43

A trailer zenei választása eléggé melódramatikussá teszi a látottakat, de hogy valami történetet is próbálnak beszuszakolni az mindenképp értékelendő.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.12.31. 09:32:28

@REACTOR: Hát azért Bollywood szerintem néhány utcával odébb kezdődik.

Bérgyilkos Bohóc 2013.12.31. 11:13:37

Itt a verekedések elég gyengék. Vagy csak engem zavar, hogy túlvezérelt mozdulatokkal próbálják palástolni, hogy pl. a baseball ütővel sem zúz oda, csak kenegeti mint a vajas kenyeret?

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2013.12.31. 11:23:44

@Bérgyilkos Bohóc: Ez nekem is feltűnt, de végül is még van 4 hónap poszt-produkció, az alatt sok minden változhat ilyen téren is.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása