aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: child 44 (2014) Fata Richárd
2013. december 14. 12:05:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Tom Hardy, Noomi Rapace, Gary Oldman, Joel Kinnaman, Jason Clarke, Paddy Considine, Dev Patel és Vincent Cassel – kijöttek az első hivatalos fotók Tom Rob Smith bűnügyi regényének remek szereposztású adaptációjából, amelyet a tengerentúli karrierjét a Védhetetlennel megalapozó Daniel Espinosa rendezett. A sztálini Szovjetunióban játszódó történet főhőse egy kegyvesztett ügynök, akire az a feladat hárul, hogy felgöngyölítsen egy gyermekgyilkosság-sorozatot, amelynek szálai egészen a pártvezetésig nyúlnak... Hardy és Oldman negyedik közös filmje várhatóan jövő télen kerül a magyar mozikba, és remélhetőleg Hardy és Rapace másik közös krimijét, a szintén izgalmas alkotógárdát felvonultató Animal Rescue-t is megkapjuk valamikor a nem túl távoli jövőben.

child_44_01.jpg

child_44_02.jpg

Címkék

thriller drama vincent cassel gary oldman tom hardy noomi rapace provideo paddy considine jason clarke joel kinnaman film kep crime movie big bang media filmkep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr675690587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása