aeon flux

ready for the action now, danger boy?

őrült maximilian és a kipufogó erdő Kántor Mihály
2013. december 08. 16:35:00

Kategória: film 2 komment

A Facebook, az Instagram, valamint az új Mad Max forgatása körül sündörgő jótét lelkek szentháromságának köszönhetően tűnnek fel újabb és újabb képek a filmből, aminek forgatása elvileg már véget ért. Miután a filmet egy évvel eltolták, a Warner marketing gépezete sem lendült még mozgásba, így be kell érnünk ezekkel a morzsákkal. Ezt a fotót a Sydneyben található Out of Italy nevű olasz étterem tulaja kapta Tom Hardytól, Facebook oldalán biztosítva minket arról hogy szépen ki is teszi a vendéglátó üzemegység falára.

signed.jpg
Az Elolvasom mögött találtok egy tisztított képet is.

A vállvédő visszatért, a lábmerevítő nem látszik, a láncok reméljük nem a bokájához vezetnek, és bízzunk benne, hogy a hármas szám a kipufogóban bekerül a végső filmbe.

264775sdfsdfsdf.jpg

Címkék

charlize theron mad max action george miller sequel nicholas hoult tom hardy rosie huntington whiteley film kep post apocalyptic filmkep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr945681621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2013.12.08. 22:19:38

Épp 2 órája kaptam tőle autogramot az idei BIFA előtt. Sokan meglepődtek, hogy itt van Angliában mert mindenki azt hitte, hogy Ausztráliában forgat.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása