aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: pompeji [pompeii] (2014) Zalaba_Ferenc
2013. december 04. 23:10:00

Kategória: film 10 komment

Paul W.S. Anderson filmjében "egy gladiátor versenyt fut az idővel, hogy megmentse igaz szerelmét", közben kitör a Vezúv, hogy elsodorja Pompejit, de nem ez a legnagyobb katasztrófa, hanem az a szökőár, amit a Meghalsz újra Halj meg máskor minőségét idéző CGI-vel realizáltak. 

Címkék

trailer historical adventure paul ws anderson didaster movie

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr815676364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kemény Husi 2013.12.05. 01:22:41

Sok lesz már ebből a "törióra a'la Zack Snyder" cuccból. Noah, Hercules, 300: Rise of Nemtommi, most meg ez. Várható még valami hasonló? Ugyanezekkel a szűrt színekkel, vacak green screenekkel, dramatikus kardpárbajokkal és ordibálással a trailer végén?

Pedig azt hittem, a szuperhősökre fogok jövőre ráunni.

Creativ3Form 2013.12.05. 03:15:14

Hihetetlen, hogy ez a pali még mindig rendezhet filmet...2 évente elkölt több száz millát, és egy raklap szart csinál belőle. Vicc.

Kovács Erzsébet 2013.12.05. 10:26:44

A napokban olvastam egy cikket (talán a Hollywood Reporterben), ami a VFX-szakma jelenlegi helyzetét taglalta. Szóval az a helyzet, hogy a válságban a stúdiók nem a munka minőségét, csak az árát nézik. Az egymással vetélkedő "beszállítók" közül az kapja a munkát, aki olcsóbban megcsinálja - és ha mondjuk a külföldi rivális után adókedvezményt is kap a stúdió a külföldi országtól, akkor ez azt jelenti, hogy az amerikai cég kénytelen akár feleakkora árral felvenni a versenyt a vetélytárssal... feleakkorával, mint ami a munka minősége szempontjából optimális lenne.
Úgy tűnik, itt a válasz a rossz CGI-re. Viszont az miért van, hogy az utóbbi években (évtizedekben) egy ókori témájú film látványparádé lesz csak? Az ókor legjobb sztorijaival mintha nem tudnának mit kezdeni. És tetejébe még mindegyik ugyanúgy néz ki.

szkristof92 2013.12.05. 10:59:23

Hú de rohadt jól néz ki...Not.

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2013.12.05. 12:33:47

Ebből az előzetesből is jól kispórolták Kiefer Sutherlandet, pedig az ő személye teszi számomra minimálisan érdekessé a filmet.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.12.05. 13:48:07

Szóval "Jon Snow semmit se tud"-ba bele kell érteni a filmválasztást is ezek után?!

Cucuminator 2013.12.05. 22:59:29

Attól függetlenül, hogy ez is valószínűleg egy raklapnyi bálnafossal lesz egyenértékű, azt meg kell hagyni, hogy még így is helytállóbb lesz történelmileg, mint a nagyra becsült Gladiátor.

DHOPW42 2013.12.06. 02:11:46

Amúgy nekem kifejezetten bejönnek a grandiózus látványvilággal és heavy CGI-jal megvalósított ősi történetek/mítoszok/legendáriumok, én ebben kifejezetten látok potenciált, az más kérdés, hogy nem is tudom, készült-e ilyen film az utóbbi időben, ami jó is volt emellett. A Noé talán, talán (bízom nagyon!). De amúgy szerintem a bibliai filmekhez is kifejezetten társul ez a fajta megvalósítás :D Én ha valaha is rendezhetnék mítosz/biblia/stb. filmet, ugyanígy közelíteném meg. Oké, azért szívesen csinálnék/néznék hiperrealista történelmi filmet, nem is tudom, hogy a régi korokból készült-e ilyen. Szóval minden megközelítésre kíváncsi vagyok, nem is azon múlik, hogy most fullba' nyomják a CGI-t vagy sem, hanem hogy a film maga jó-e.

Mondjuk meglepődnék ha ez a Pompeii az lenne.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása