aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 48. hét) Takács Máté
2013. november 28. 07:47:00

Kategória: film 1 komment

Kate Beckinsale pereskedik, François Cluzet vitorlázik, Jason Statham drogelhárít, Lindsay Lohan ledérkedik, a rajzfilmek duplán támadnak, és ez még mindig nem minden. Heti bemutatók.

homefront620.jpg

  • A Cate McCall-per (The Trials of Cate McCall). Kate Beckinsale küzdelmes hétnek néz elébe, de nem csak a címben foglaltak miatt, hanem a magyar nézők figyelmének megnyerésében is: Debrecen, Dunaújváros és Szeged lakói kiváltságos módon nem csak a videotárban csekkolhatják ezt az igen súlyos világpremiert, hanem a vásznon is megfigyelők lehetnek. Szinkronizált, 86 perc, ADS Service. 16 éven felülieknek.
  • Az év csatája (Battle of the Year). Mi lenne, ha a világ összes konfliktusát riszaviadallal rendeznék? Ebbe még Orwell sem mert volna belegondolni. A táncos lábak között ott van Chris Browné és Josh Hollowayjé, aki még mindig el van tűnve. 3D-ben látható. Feliratos, 109 perc, InterCom. 6 éven felülieknek.
  • Fordulópont (En solitaire). François Cluzet ezúttal tengerrevaló, ahol vitorlással versenyezve egy igen komoly problémával találja szemben magát, mondhatni, fordulóponthoz érkezik. Jé, innen a magyar cím! Szinkronizált, 97 perc, MTVA. 12 éven felülieknek.
  • Harcban élve (Homefront). James Franco már nagyban űzi az ananász expressz-ipart, de aztán Jason Statham a szomszédba költözik. Nem fognak sokat scrabble-özni. A gyűjtő és a Ne szólj száj rendezőjétől, a Kobra és a Felpörgetve írójától. Feliratos, 100 perc, ProVideo. 16 éven felülieknek.
  • A Mikulás-mentőakció (Saving Santa). Időutazással turbózott télapós kaland Nagy-Britanniából. Van zsákjában minden jó: piros alma, mogyoró, háromdé. Látható 2D-ben is. Szinkronizált, 84 perc, Parlux Entertainment. 6 éven felülieknek.
  • Az őrtorony (Gözetleme Kulesi). Áll, még áll az őrtorony - énekelte a Tátrai Band élén Charlie Bob Dylan világhírű dalának magyar változatát, de ennek kevés köze van eme török filmhez, melyben két menedéket kereső, súlyos titkot őrző ember (egy férfi és egy nő) útja kereszteződik. Feliratos, 96 perc, Vertigo Média. 16 éven felülieknek.
  • Rozsdalovag (Ritter Rost - Eisenhart & voll verbeult). Nem valami háztartási oldószer bővített reklámjáról van szó, hanem egy német mesehősről, aki hazájában minden platformon támad, kifestőkönyvektől kezdve a televíziós sorozatig. Ellenségeinek garantált a tetanusz. 2D-ben és 3D-ben. Szinkronizált, 99 perc, Cinetel. 6 éven felülieknek.
  • Vétkek völgye (The Canyons). Lindsay Lohan nekivetkőzik Bret Easton Ellis forgatókönyvének engedelmeskedve, és pornósztárokkal kokettál. Apja-anyja oda ne menjen. Szinkronizált, 99 perc, Parlux Entertainment. Besorolás alatt.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

cate_mccall_hun_poszter.jpg

Címkék

thriller animation lindsay lohan drama kate beckinsale action stallone jason statham intercom bret easton ellis paul schrader james franco parlux provideo mtva eurocinema cinetel children movie 3d cinema brit flick vertigo media heti bemutatok ads service french cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr925661942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2013.11.28. 08:27:05

az utóbbi hetekben tele vagyunk ilyen noname rajzfilmekkel. Megéri ez egyáltalán a forgalmazóknak? Nem hinném, hogy olyan nagy forgalmat bonyolítanának...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása