aeon flux

ready for the action now, danger boy?

két fox-kiadvány a fa alá Zalaba_Ferenc
2013. november 27. 12:05:00

Kategória: bd 1 komment

Schwarzenegger kultikus szörnyfilmjét, a Ragadozót ugyanúgy nem kell bemutatni, mint James Cameron Avatarját, amely a mai napig minden idők legsikeresebb filmje (amíg be nem futnak a folytatások, ugye). Az előbbiben egy idegen vadász érkezik Földünk trópusi féltekére, az utóbbiban pedig emberek mennek idegenek lakta, szintén trópusi éghajlatú bolygójára (pontosabban egy bolygó holdjára), és egyik utazásnak sem lesz jó vége. No de csak a szereplők szempontjából, mi nézők ugyanis minkét filmen remekül szórakoztunk - moziban és otthonunkban egyaránt, és a Foxnak, illetve az InterComnak hála most mindkét filmet olyan formában vihetjük haza, ahogy eddig még nem.

avatar620_2.jpg

Az Avatar BD3D-változata most először lesz kapható fémdobozos (steelbook) kiszerelésben. A mindössze néhány tucat példányban beérkező kiadvány specifikációk tekintetében megegyezik a korábbi változattal (azaz a BD3D mellé egy DVD-t csomagolnak), szóval itt a kiszerelés lesz extra.

bd3d_avatar_steel.jpgExtrák tekintetében a Ragadozó is "vaníliás", ugyanakkor a filmet most először láthatjuk 3D-ben, melynek konverziója hasonló megközelítésben készült, mint például a Titanicé. A 2D-ben is lejátszható film egy limitált Predator-fej kíséretében kerül piacra, melynek megmunkáltságáról magatok is meggyőződhettek az alábbi képen, és igen, a maszk levehető lesz (és feltételezhetően nem lesz olyan rajongó, aki levétel közben ne adna ki magából "pssssz" hangot :).

bd3d_predator.jpg

Címkék

avatar fantasy sci fi james cameron predator arnold schwarzenegger john mctiernan intercom sigourney weaver monster movie sam worthington zoe saldana fox bd bd3d

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr495660530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2013.11.27. 14:36:23

hehe, pont 20 perce láttam ezt az Avatart a boltban, meg is lepődtem, hogy ez meg mióta van fémben?
erre hazajövök, s ím itt a felelet :-))

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása