aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: the railway man (2013) Németh Barna
2013. november 07. 10:35:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Az igaz történeten alapuló filmben egy ifjú feleség rájön a férjét nyugtalanító nagy titokra: a második világháború idején hadifogságba esett férfit arra kényszerítették, hogy részt vegyen a burmai "halálvasút" megépítésében. A vonatokért és rádiókért megszállottan rajongó férfi titokban egy rádióvevőt készít, hogy sorstársait tájékoztatni tudja a háborús eseményekről. Mikor a titka lelepleződik, szörnyű kínzásokat kell átélnie, amik még évtizedek múltán is kísértik őt. A felesége segítségével felkutatják az egykori kínzóját, hogy véget vessenek a lelki tehernek...

Toronto és San Sebastian után még úgy gondoltam, hogy a Weinstein testvérek bedobják majd az idei díjszezonba Nicole Kidman és Colin Firth háborús románcát, de elnézve a trailert, bölcs döntés volt a 2014-es bemutató. Első blikkre a The Railway Man van annyira szép, epikus és hangulatos, hogy tökéletes opciót kínáljon majd a CGI-orgiák dömpingjében, vagy az év eleji uborkaszezonban. (Kattintás után pedig megnézhetitek az angliai bemutatóhoz készült karakterplakátokat is.)

1-AW-Nicole_The-Railway-Man.jpg
1-AW-Colin_The-Railway-Man.jpg
1-AW-Stellan_The-Railway-Man.jpg
1-AW-Hiro_The-Railway-Man.jpg
1-AW-Jeremy_The-Railway-Man.jpg

Címkék

trailer nicole kidman poszter colin firth stellan skarsgard weinstein

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr725619114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása