aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj időről időre női pólót! Zalaba_Ferenc
2013. október 29. 10:10:00

Kategória: film 1 komment

Ha hihetünk Richard Curtisnek, akkor az Időről időre egy rendezői karrier lezárása lehet, ami miatt már csak azért is szomorúk lennénk, mert az év egyik legjobb filmjéről van szó, és Curtis két korábbi rendezését, a Rockhajót és az Igazából szerelem című romantikus montázsfilmet is meglehetősen komáljuk. No, de ne utazzunk még ennyire előre a jövőbe, hisz az Idiőről időre már most látható a mozikban, és nem győzzük hangsúlyozni, mennyire megnézésre érdemes darabról van szó, már csak azért is, mert ha megtekinted a filmet, és válaszolsz az alábbi kérdésünkre, akkor női pólót nyerhetsz.

Kérdésünk tehát a következő!

Hol játszódik az a montázsjelenet a filmben, amely egy kapcsolat különböző fokozatait mutatja be?

A) Egy családias hangulatú étteremben
B) A londoni földalatti egyik állomásán
C) A Picadilly Circus forgatagában

A válasz betűjelét teljes neved és címed feltüntetésével e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) várjuk. A tárgy legyen "About Time" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között három darab Időről időre női pólót sorsolunk ki. A játék november 3-a, vasárnap éjfélig tart. A nyerteseket a rá következő héten értesítjük. Figyelem: csak teljes névvel, címmel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz sok szerencsét, és ha még nem láttad volna, akkor itt a legfőbb ideje, hogy megnézd a filmet!

abouttime_tshirt.jpg

Címkék

jatek comedy romance rachel mcadams bill nighy richard curtis time travel uip duna film brit flick domhnall gleeson

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr25604354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jester. 2013.10.29. 11:34:52

Meg is bolondulnék, ha időről időre női pólókat nyernék. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása