aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: homefront (2013) Zalaba_Ferenc
2013. október 19. 20:10:00

Kategória: film 2 komment

Húsz évvel ezelőtt minden bizonnyal ő játszotta volna a főszerepet (na jó, akár tíz évvel ezelőtt is), de most már talán tényleg egy kicsit túl öregnek tartja magát az ilyesmihez, ezért Sylvester Stallone, az Oscar-díjara jelölt forgatókönyvíró legújabb szkriptjét cimbijének, a nálánál jó húsz évvel fiatalabb Jason Stathamnek adta, aki James Franco pszichopata drogdílerével akasztja össze a bajszát - ránézésre - Louisianában. Csontok lesznek eltörve, seggek lesznek szétrúgva, mozik lesznek üresek.

Címkék

trailer sylvester stallone action jason statham james franco

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr545588522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.10.19. 20:17:16

Ez a film az első poszterrel és előzetessel megvett. Az elmúlt években a Feláldozhatókon kívül nem volt igazán jó Statham film, de ez ígéretesnek tűnik. Tetszik.

szkristof92 2013.10.19. 21:12:44

"...mozik lesznek üresek."
Sajnos. Amúgy meg a film pont, olyan no-holds-barred féle eksönnek néz ki mint, ami anno a Safe is volt, ami talán messze Statham legjobb szólómozija.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása