aeon flux

ready for the action now, danger boy?

exkluzív: magyar feliratos insidious - a gonosz háza előzetes Zalaba_Ferenc
2013. október 07. 12:25:00

Kategória: film 4 komment

James Wan, a csigolyákon zongorázó Démonok között mellett egy korábbi (nálunk be nem mutatott) sikerfilmjéhez is gyártott folytatást, amely jó nagyot robbant Amerikában; részben ennek, részben pedig a Démonok között hazai sikerének köszönhetően mi sem maradunk le a kísértetek által zaklatott család további "kalandjairól". A film hivatalos magyar feliratos előzetesét nálunk tekinthetitek meg elsőként. A film stílusosan október 31-én debütál a hazai filmszínházakban, méghozzá felirattal, szóval ha eddig még nem tettétek volna, most még bő három hetetek van arra, hogy megnézzétek az első részt, amely jó néhány hatásos ijesztést dobott be a kollektív tudatba, és ez a minimum amit a folytatástól is elvárunk.

További exkluzív videókért iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra!

poster_insidious2_hun.jpg

Címkék

horror trailer intercom poster sequel exkluziv patrick wilson rose byrne james wan poszter magyar trailer magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr675555133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Presto 2013.10.07. 14:29:32

Durva, hogy mennyi hiba van a fordításban. :/

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.10.07. 15:31:02

@Presto: Leginkább szándékos félrefordítások vannak benne szerintem, hogy ne hangsúlyozzák ki azt, hogy ez egy második rész, de egy elég durva hibát én is találtam benne. Sebaj, a végleges felirat biztos jobb lesz. :)

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2013.10.08. 08:28:31

Tegnap megnéztem az elsőt, és most már végképp nem értem, hogy fordulhatott meg bármelyik épelméjű fejében, hogy egyből a másodikkal kezdjenek.
Az meg szánalmas ahogy titkolni akarják, hogy ez egy folytatás.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.10.08. 09:08:58

@Adam Van Helsing: Az első film független volt, ez pedig stúdiófilm. Mivel nagyot szólt Amerikában, ezért valószínűleg a globális terjesztést is megnyomta. És mivel az első rész gyakorlatilag nem létező produkció Magyarországon, ezért valahol érthető, hogy a forgalmazó nem arra építi a reklámot.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása