aeon flux

ready for the action now, danger boy?

guillermo del toro és a simpson család Zalaba_Ferenc
2013. október 04. 10:40:00

Kategória: tv 7 komment

Halloween alkalmából A Simpson család minden évben jelentkezik egy Treehouse of Horror névre hallgató epizóddal, melyben klasszikus horrorsztorikat házasítják össze a világ leghíresebb diszfunkcionális családjával. Igazi csemegékről van szó, melynek idei darabja talán még az eddigieknél is különlegesebb lesz, mivel az intrója Guillermo del Toro felügyeletével készült, aki ugyan nem győzi idézgetni saját munkásságát, még így is sikeresen telepakolta az alábbi három percet olyan referenciákkal, melyek maradéktalan kipipálásához nem elég egyszer vagy kétszer látni.

Címkék

futurama guillermo del toro animation pacific rim hellboy the simpsons

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr815551164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.10.04. 10:51:34

igazából ez óriási! :D 3 perces gyorstalpaló a filmtörténelem legjobb szörnyeiből.

freddyD 2013.10.04. 15:40:25

Az a "baj", hogy ezekben a vendég intrókban (Banksy,Robot Chicken stb...) több fantázia van, mint magukban a részekben. Elég kiábrándító a sorozat már nagyon sok ideje

peterd127 2013.10.04. 18:02:16

@freddyD:

ez igaz, de szerintem a vizuális fantáziájukkal a részeken belül sincs baj, csak magával a forgatókönyvek struktúrájával: lapos, erőltetett dialógusok, kiüresedett, konfliktus nélküli karakterek, gyermegded, érdektelen tematikák stb

Ugyanez a baj a South Parkkal is.

freddyD 2013.10.04. 20:04:35

@peterd127: Vizualitással valóban nincs gond. Sőt, talán a Couchgag rész az egyetlen, ami folyamatosan jobb lett, míg maguk a részek folyamatosan laposabbak.

Néha megnézek egy új részt és estére már fel sem tudok idézni semmit sem belőle, mert annyira jellegtelen és érdektelen. Szinte semmit nem bírnak már kitalálni, ezért gátlástalanul a régi részekből összelopkodnak dolgokat és átcsomagolják. Ami általában szánni való próbálkozásba fullad. Kb ha évadonként már 5 olyan rész van, amit meg is néznék később újra, akkor már boldognak tekinthetem magam. A maradék vagy teljesen felejthető, vagy kifejezetten rossz.

Már csak megszokásból nézem, de nem nagy élvezettel

peterd127 2013.10.04. 22:02:29

@freddyD:

EZ nagyon így van.
Bár én már megszokásból se nézem:(

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása