aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 40. hét) Takács Máté
2013. október 03. 08:11:00

Kategória: film 11 komment

Világpremierek garmadájával indul a tizedik hónap, amikor is Joseph Gordon-Levitt, Sandra Bullock, Saoirse Ronan és James McAvoy is kéretlen szituációban találja magát. A talpalávalóról pedig a Metallica gondoskodik. Heti bemutatók.

metallica_throughthenever620.jpg

  • Don Jon. Joseph Gordon-Levitt rendezői bemutatkozásában olyan figurát alakít, akinek életében a pornó kiemelt helyen szerepel, de aztán betoppan Scarlett Johansson, akitől meg minden néző már jó ideje várja, hogy ezzel a sajátos műfajjal kerüljön összefüggésbe. Feliratosan a Cinema City Aréna, Debrecen, MOM Park, Pécs, Szeged, illetve a budapesti Művész, Puskin, Toldi mozik játsszák. Szinkronizált, 90 perc, Big Bang Media. 16 éven felülieknek.
  • Gravitáció (Gravity). Sandra Bullock és George Clooney súlytalan alakításával kísért thriller, melynek színtere éppen olyan végtelen és lélegzetvisszafojtást igénylő, mint a feszültség, amit generál. Látható 3D-ben, IMAX 3D-ben és 4DX-ben, s utóbbi élményéből előbbi is kínál egy kicsit, lévén eléggé hűvös a légtere. Feliratos, 91 perc, InterCom. 12 éven felülieknek.
  • Hannah Arendt. Díjnyertes német dráma, melyben a címszereplő hölgy az egyik amerikai lapnak tudósít Adolf Eichmann peréről. Feliratos, 113 perc, Cirko Film. 12 éven felülieknek.
  • Majd újra lesz nyár (How I Live Now). Saoirse Ronan Angliában vakációzik, amikor kitör a harmadik világháború. Ez az évszakváltozásra is kihatással bír, de a szerelem szárba szökkenési lehetőségeire nem, elvégre ifjúsági regény-adaptációról beszélünk. Szinkronizált, 101 perc, Parlux Entertainment. 16 éven felülieknek.
  • Metallica: Through the Never. Az IMAX-ből ugyan kiebrudalták a több mint három évtizede zúzó bandát, de a többi moziban csak most zendítenek rá, és Antal Nimród mondja meg, hogyan. Metál az ész, 3D-ben. Eredeti nyelvű, 94 perc, Forum Hungary. 16 éven felülieknek.
  • Mocsok (Filth). James McAvoy a nálunk csak DVD-n befutott Üdv a mocsokban óta nem tud szabadulni a posványból, úgyhogy ebben a világpremierben aztán teljesen alámerül. Feliratosan a Cinema City Aréna és a fővárosi Művész, Puskin, Toldi mozik vetítik. Szinkronizált, 97 perc, ADS Service. 18 éven felülieknek.
  • A remény paradicsoma (Paradies: Hoffnung). A kíméletlen osztrák, Ulrich Seidl utoljára dob meg minket paradicsommal, a szerelem és a hit után a legádázabb dolgot boncolgatva. Feliratos, 100 perc, Anjou Lafayette. 16 éven felülieknek.

    Te mit nézel (meg)?

    (hazai bemutatónaptár 2013)

how_i_live_now_hun_poszter.jpg

Címkék

scarlett johansson metallica george clooney sandra bullock forum hungary intercom antal nimrod cirko james mcavoy gravity joseph gordon levitt parlux saoirse ronan eurocinema 3d cinema brit flick big bang media post apocalyptic anjou lafayette heti bemutatok ads service

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr115548605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-creeper- 2013.10.03. 08:30:38

Bár most egyikhez sem tudok hozzájárulni sajnos, de mindenképpen nagy taps az ADS-nek és a Big Bangnek, hogy ilyen széles körben teszi hozzáférhetővé a feliratos kópiákat! Persze az InterComnak is, de arra be is fizetek, nem csak tapsolok.

FaKe.beL1eVe 2013.10.03. 08:43:37

Gravity-t egyértelműen! Ha kisétálok a moziteremből, sanszos, hogy bemegyek a következő vetítésre is! :)

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.10.03. 09:01:18

A Gravitációt még minimum egyszer meglesem, továbbá szívesen kipipálnám a Majd újra lesz nyarat is, de jobb lenne eredeti nyelven. Amúgy nem rossz hét.

Németh Barna 2013.10.03. 09:32:22

Két óra múlva kezd a Gravitációm, majd tweetelem, hogy hányan vannak :)

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.10.03. 09:36:49

Ahogy nézem, a fél nyolcas és fél tízes IMAX-vetíés már rendesen tele van. Mondjuk, nem úgy, mint a Vasember 3-nál, de azért elég szépen pirosodik.

Pitypalatty úrfi · http://proletarokkozt.blog.hu 2013.10.03. 10:29:10

Nagyon erős hét. Gravity mindenképp, de a Don Jon és a How I Live Now is érdekel.

TomPowell25 2013.10.03. 10:32:04

Bennem most tudatosult, hogy itt Fehérváron nem játsszák a Mocskot, pedig olyan szépen távol tartottam magam minden mozgóképtől (a Don Jonnál ez nem jött össze), és olyan jókat olvastam róla, hogy felkészültem rá, hogy hosszú idő után gyakorlatilag teljesen infomentesen ülök be egy filmre. A Gravityvel meg várhatok holnapig.:(

Wintermoots (törölt) 2013.10.03. 14:07:24

bár egyelőre egyiket sem tudom megnézni, mind valamilyen mértékben érdekesnek és nézhetőnek tűnik, egy van amiért egészen biztosan nem adnék pénzt, a címét nem írom le. tényleg semmi érdekeset nem találok benne, a magam számára.

odamondó 2013.10.03. 23:26:17

Ezen a don jon meg a gravityn mit esznek emberek. Iszonyat gagyi mindkettő.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása