aeon flux

ready for the action now, danger boy?

wonder woman vs. batman vs. superman Zalaba_Ferenc
2013. szeptember 27. 08:20:00

Kategória: film 13 komment

Hivatalos jelentések szerint csak jövőre, egyes spekulációk alapján viszont már októberben elkezdődik a Batman Vs. Superman forgatása. Ugyan mindkét címszereplő (már ha ez marad a végleges cím, ugye) el van foglalva (Henry Cavill a The Man from U.N.C.L.E.-lel, Ben Affleck pedig David Fincher új filmjével, a Gone Girllel), de ez nem jelenti azt, hogy bizonyos tömegjelenetek, akciójelenetek felvételét ne lehetne elkezdeni. Erre utal a Franciaországban meghirdetett, sokszereplős forgatás, és David S. Goyer forgatókönyvíró azon kijelentése, hogy sokkal előrébb haladnak a filmben, mint ahogy azt az emberek gondolnák.

Szintén ő jegyezte meg, hogy esze ágában sincs figyelembe venni a rajongók kívánságait, mivel ha egyfolytában azon járna az esze, hogy vajh a rajongók mit szeretnének látni, akkor soha nem végezne semmi kreatív munkát, pedig tőle aztán ezt várják. Látjátok, gyerekek, így lett Supermanből tömeggyilkos!

No, de nem ez a cikkem lényege: a film kapcsán a Warner egy, a húszas évei végében járó, magas nőt keres, aki van olyan erős fizikumú, hogy felvegye a versenyt a Sötét Lovaggal. A színészügynököknek kiosztott feladat kapcsán azonnal híre ment, hogy a stúdió bizony themüszkirai Diánát, Földön ismertebb nevén Wonder Womant keresi. És talán nem is véletlenül. Az már tény, hogy a közeljövőben összeáll az Igazságliga, melynek a harcos amazon is oszlopos tagja, ugyanakkor attól még a Marvel is fázik, hogy női szuperhőssel szóló filmet forgasson, így Diána jó eséllyel egy ismertebb hím mellett kerülne bevezetésre a végre-valahára bővülő DC-univerzumba.

Ugyanakkor az is lehet, hogy csak egy jelentéktelen mellékszereplőről, Az acélember Antje Traue-jához hasonló gonosztevőről, vagy Batman csajáról van szó (ahogy azt már korábban is megpedzegették). Sokáig nem lehet titkolni. Mindenesetre a felvetődik a kérdés: te kit látnál szívesen Wonder Womanként?

wonderwoman620.jpg

Címkék

superman batman ben affleck zack snyder casting superhero pletykarovat dc comics wonder woman man of steel henry cavill

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr915535756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drazsika 2013.09.27. 08:31:16

Aminek nagyon örülnék az Gina Carrano lenne, a logikus választás Kate Beckinsale. Rá mondjuk fogadni is mernék

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.09.27. 08:34:18

@drazsika: Kicsi, törékeny és a szerephez öreg. Nem hiszem.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.09.27. 08:50:23

@drazsika: Gina tökéletes lenne!

Kíváncsi leszek mi lesz ebből a filmből.

prick 2013.09.27. 09:43:54

Lucy Lawless bmeg... :D:D:D
Na jó, ha nem Lady Sif-et játszaná a Thor-ban Jamie Alexander tökéletes lenne. Szeretem őt.

MT90 2013.09.27. 09:54:37

Az lesz ebből a filmből, hogy 2 órán fognak üzengetni egymásnak a superhero-com-on.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.09.27. 11:43:51

így lesz valaki geek isten (whedon aki figyelembe veszi a rajongókat), és így utálnak valakit, mint a sz.rt (goyer aki nem foglalkozik a rajongókkal).

prick 2013.09.27. 17:34:40

Én azt nem értem, hogy miért nem használja a DC az íróit?
Snyder(Court of Owls- Batman többek között), Morrison (All Star Superman- minden idők legjobb Superman képregénye), Loeb ( nem sorolom)... akárki miért nincs benne ezekben? Ezek a faszik olyan képregényeket raktak le, hogy az össze hálivúdi script sarokba állhatna.

Goyer, meg... sztem sejtitek, hogy miért van ő ott, ahol. De bekaphatja.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.09.27. 18:08:22

@prick: lehet ők nem vállalnak forgatókönyvet.

LasDen 2013.09.28. 03:57:15

@prick: Egy Snyder-Geoff Johns-Goyer hármassal én is kiegyeznék. Goyer azért, mert nemtom, hogy ők mennyire értenek egy forgatókönyv megírásához. És mellettük Goyer fasságai talán nem érvényesülnének....

LasDen 2013.09.28. 04:03:17

Amúgy szerintem W Womanre valami relatíve ismeretlen csajt választanak, hogy spóroljanak a pénzem. Affleck viszi majd a nagylóvét úgyis :D

prick 2013.09.28. 11:54:02

@doggfather: Hát nem tudom, hogy ez hogy működik, de szerintem nem sokan mondanának nemet pl. egy Superman/Batman forgatókönyvre.

loserock 2013.09.28. 14:04:56

És mi van akkor, ha -- erős tipp következik -- a keresett szereplő nem Wonder Woman, hanem az Acélemberben „beharangozott” Supergirl? Tudom, ő fiatalabb lenne, de láttunk már sok mindent...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása