aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 39. hét) Takács Máté
2013. szeptember 26. 08:05:00

Kategória: film 3 komment

Colin Firth és Robert De Niro igyekszik leszámolni régi életével, miközben Justin Timberlake újat talál. Vannak még fehér gorillák, bosnyák vasgyűjtők és ifjú csavargók is. Heti bemutatók.

runnerrunner.jpg

  • Arthur Newman világa (Arthur Newman). Colin Firthnek elege lesz életéből, ezért összepakol és lelép. Emily Blunt is pont ezt teszi, szóval nem csoda, hogy összeakadnak. Feliratos, 101 perc, Big Bang Media. 16 éven felülieknek.
  • Epizód egy vasgyűjtő életéből (Epizoda u zivotu beraca zeljeza). Ezt a filmet nálunk is le lehetne forgatni a jobb helyeken jól ismert szöveggel: "Figyelem, figyelem! Megjött a fémhulladék-felvásárló! Rossz mosógépet, centrifugát, hűtőgépet, akkumulátort ve-szeeek!" Most kiderül, a bosnyákoknál hogy megy ez. Feliratos, 75 perc, Vertigo Média. 12 éven felülieknek.
  • Hópihe (Floquet de Neu). Nem egy Ace Ventura-spinoffról van szó, hanem egy spanyol rajzfilmről, melyben a címszereplő gorilla meglehetősen fehér, és ezért a többiek kinézik maguk közül. A szemetek. Szinkronizált, 86 perc, ProVideo. 6 éven felülieknek.
  • Oh Boy. Német filmdíjakkal elhalmozott dráma egy fiatalemberről, akit kicsapnak a suliból és egy nagy semmittevő válik belőle Berlin utcáin. Feliratos, 83 perc, Cirko Film. 16 éven felülieknek.
  • Vakszerencse (Runner Runner). Justin Timberlake-nek már egy centje se maradt az 'N Sync-es időkből, így kénytelen online pókerjátékokon megkeresni a kenyérre valót, ám Ben Affleck elszivattyúzza az utolsó petákjait. Ilyenkor minden normális ember Costa Ricába repül, hogy visszaszerezze, amitől megfosztották. Eredeti nyelven a Cinema City Aréna, Debrecen, MOM Park és Szeged, illetve a pápai Petőfi mozi vetíti. Szinkronizált, 91 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.
  • Vérmesék (The Family). Robert De Niro hosszú idő után újfent gengszterkedik, szóval előkerül az ásó, a baseballütő, a kalapács meg egy rakás eléggé pipa kolléga is. Feliratos verzióban a Cinema City Aréna, Debrecen, MOM Park, Pécs és Szeged, illetve a fővárosi Puskin és Toldi mozi játssza. Szinkronizált, 111 perc, ProVideo. 16 éven felülieknek.

    A Cinema City Aréna IMAX-termében látható a héten a Metallica: Through the Never című koncert-akciófilm, illetve egyes mozikban már megtekinthető premier előtt Joseph Gordon-Levitt Don Jonja.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

hopihe_hun_poszter.jpg

Címkék

justin timberlake comedy ben affleck drama robert de niro intercom cirko colin firth emily blunt provideo eurocinema children movie big bang media vertigo media heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr735534255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2013.09.26. 09:03:43

Az Arthur Newman-t hogyhogy nem vette be a CinemaCity? Szerintem eddig minden Bing Bang film ment ott, vagy nem?

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.09.26. 09:12:20

@Adam Van Helsing: Nope. A Vizsga két személyre sem volt CC-mozikban (ha jól emlékszem). Egyébként ezeket a filmeket be sem küldik oda, ugyanis a CC minden egyes mozijába való felvételért vaskos sápot kér.

-creeper- 2013.09.26. 09:34:46

@Zalaba_Ferenc: Jófejek. Mire nem jó a kvázi monopólium.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása