aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj gravitáció cuccokat! Zalaba_Ferenc
2013. szeptember 26. 09:35:00

Kategória: film 1 komment

Most már csak egy hét, és megérkezik a magyar mozikba az év talán legjobban várt filmje, melyet a fesztiválozók és kritikusok egyaránt körbeajnároznak, s csak úgy repkednek "az év filmje" (Empire) és "a legjobb űrben játszódó film" (James Cameron) titulusok, úgyhogy a várakozásunk nem is lehetne felfokozottabb. No, de hogy ezt enyhítsük, közös játékot hirdetünk a MozICommal, melynek keretében filmes ajándékcsomagot nyerhettek.

gravity04k.jpg

Ehhez nem kell mást tennetek, mint válaszolni a következő nagyon egyszerű kérdésre.

Melyik Harry Potter-epizódot dirigálta Alfonso Cuarón, a Gravitáció rendezője?

A) Harry Potter és a Titkok Kamrája
B) Harry Potter és az azkabani fogoly
C) Harry Potter és a Tűz Serlege

A válasz betűjelét teljes neved és címed feltüntetésével e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) várjuk. A tárgy legyen "Gravitáció" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között egy filmes ajándékcsomagot sorsolunk ki (karibínerrel, stressz"labdával" és sapkával). A játék október 6-a, vasárnap éjfélig tart. A nyerteseket a rá következő héten értesítjük. Figyelem: csak teljes névvel, címmel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz sok szerencsét, és ne feledjetek nagy levegőt venni, mielőtt beültök a filmre!

A nem túl távoli jövőben baleset történik egy űrállomáson: a váratlanul becsapódó meteorok megsemmisítik a bázist, és a két – éppen az űrhajón kívül dolgozó – asztronautát elszakítják a hajótól. Az újonc dr. Stone (Sandra Bullock) és a sokat próbált Kowalsky (George Clooney) csupán egymáshoz kötve sodródik a végtelen űrben. Nincs, ami megállítsa őket, és nincs, aki a segítségükre siessen: a sisakjukban visszhangzó csend azt jelzi, hogy semmilyen kapcsolatuk nem maradt a földi irányítással. A félelem fokozatosan pánikba fordul. Minden lélegzet számít. Minden másodperc létfontosságú. A hazavezető egyetlen út az univerzum rémítő ürességén keresztül vezet.

Címkék

jatek sci fi george clooney sandra bullock drama intercom gravity alfonso cuaron

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr615534320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nokontakt 2013.09.26. 12:42:34

Elküldve meg minden, de olyat lehet kérdezni, hogy mikortól lehet jegyet foglalni az IMAX vetítésekre?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása