aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: need for speed (2014) Zalaba_Ferenc
2013. szeptember 13. 09:25:00

Kategória: film 1 komment

Közel húsz évvel ezelőtti bemutatása óta az Electronic Arts gyakorlatilag minden évben kidob egy új Need for Speed-epizódot, amely (többnyire) az illegális autóversenyzés világában játszódik, így csak idő kérdése volt, mikor veti rá magát Hollywood a töretlen népszerűségnek örvendő (amúgy meglehetősen váltakozó minőséget kínáló) játéksorozatra, mert nehogy már az eme széria árnyékában kinőtt Halálos iramban-sorozat legyen az egyetlen autós marhaság a piacon.

Persze a 2014-ben érkező Need for Speedre már most mindenki úgy gondol, mint egy F&F-koppintásra, pedig a főszerepet alakító Aaron Paul szerint ez a film sokkal inkább hajaz majd a Steve McQueenes hajszákra, mint ezekre a felfújt autócirkuszokra. Mindenesetre a Breaking Bad drogdílerének sokat kell még fejlődnie ahhoz, hogy Bullit nyomába eredjen, de íme a lehetőség: Paul egy börtönből frissen szabadult illegális versenyzőt alakít, akit egy befolyásos fickó (Dominic Cooper), aki nem mellesleg az exét (Dakota Johnson) lyukasztgatja, arra kényszeríti emberünket, hogy vegyen részt egy, az egész kontinenset átívelő illegális versenysorozatban, és ha ez nem lenne elég, még vérdíjat is kitűz a fejére.

Az EW két képet prezentált Scott Waugh (Act of Valor) rendezéséből, és az előzetes sem lehet már túl messze, hisz jövő márciusban itt a bemutató.

needforspeed01.jpg

needforspeed02.jpg

Címkék

action need for speed cars aaron paul film kep game adaptation

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr345510416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REACTOR · http://www.youtube.com/user/Reactor2studio 2013.09.13. 13:30:22

Aaron Paul csillagos 5-ös választás, na de ez az Act of Valoros kaszkadőr mi a picsát keres a rendezői székben?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása