aeon flux

ready for the action now, danger boy?

itt lesz a vége Zalaba_Ferenc
2013. szeptember 11. 18:15:00

Kategória: film 3 komment

No, azért. Ilyen vagy olyan módon végül is mindkét világvége-vígjáték eljut Magyarországra. Míg a Világvégét kizárólag a CineFesten tekinthetjük meg, addig az InterCom rendes moziforgalmazásban is elhozza Seth Rogen és Evan Goldberg rendezését, amely Itt a vége címre hallgat, és melyben James Franco, Rogen, Jonah Hill, Danny McBride és még egy rakat híresség próbálja a maga módján túlélni a bibliai világvégét (katasztrófákkal, démonokkal, szörnyekkel és más istencsapásokkal). A film 2013. október 17-én kerül bemutatásra (sűrű hét... mi több, sűrű hónap lesz), és itt jön a legjobb rész: az előzetes híresztelésekkel szemben felirattal élvezhetjük majd a Rogen-krú végidétlenkedését.

Címkék

release comedy sci fi emma watson seth rogen intercom disaster movie james franco michael cera jay baruchel jonah hill danny mcbride

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr855507829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csgergo 2013.09.11. 18:37:04

Még egy mozi októberre... Csődbe megyek :D

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2013.09.11. 19:15:39

örülünk! :-))

Valahol olvastam, hogy ha a Worlds End nagy siker lesz a cinefesten, akkor talán megy a mozikba is. Ennek van valami igazság alapja?

sidek 2013.09.11. 20:22:16

Vígjátékot felirattal, gratula a forgalmazóknak... Ennél már csak a 3D + felirat kombó a jobb...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása