aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 35. hét) Takács Máté
2013. augusztus 29. 07:59:00

Kategória: film 4 komment

Veszélyeztetett államfők, végzetes ereklyék, lefoglalt asztalok, színészkedő fegyencek, Woody Allen és jó sok szex: ezekkel búcsúztathatjuk a nyarat a mozikban. Heti bemutatók.

mortal_instruments.jpg

  • Asztal két főre (Menú degustació). Szabad asztalra tovább kell várni a nívós étteremben, mint ameddig egy kapcsolat tart, de mi van, ha egyik ex sem akar lemondani a kulináris élvezetekről? Feliratos, 90 perc, Cirko Film. 12 éven felülieknek.
  • Blue Jasmine. Woody Allent idei filmjében Cate Blanchett játssza: Jasmine élete válságba kerül, de agytumora talán azért nincs. Feliratos, 98 perc, Big Bang Media. 12 éven felülieknek.
  • Cézárnak meg kell halnia (Cesare deve morire). A rossz, mit ember tesz: Shakespeare a börtönben, avagy a Julius Caesar fogvatartottak előadásában. Feliratos, 76 perc, Vertigo Média. 12 éven felülieknek.
  • Az elnök végveszélyben (White House Down). Mire vége lesz az idei moziévadnak, az Egyesült Államok első számú épülete alaposan lerongyolódik: újabb ellenfél rendezné át a Fehér Ház struktúráját, de Channing Tatum épp arra jár és fegyvert ragad. Eredeti nyelven a Cinema City Aréna, Debrecen, MOM Park és Szeged, illetve a pápai Petőfi mozi játssza. Szinkronizált, 131 perc, InterCom 16 éven felülieknek.
  • Egy francia család szexuális krónikája (Chroniques sexuelles d'une famille d'aujourd'hui). A legbeszédesebb filmcím a Jean-Paul Marat üldöztetése és meggyilkolása, ahogy a charentoni elmegyógyintézet színjátszói előadják De Sade úr betanításában óta. Feliratos, 79 perc, Anjou Lafayette. 18 éven felülieknek.
  • Kamatylista (The To Do List). Sok a tennivalója egy főiskolára készülő, szexuálisan tapasztalatlan leánynak, úgyhogy kamatyostul megadja magának, ami jár. Feliratos, 104 perc, Forum Hungary. 18 éven felülieknek.
  • A végzet ereklyéi: Csontváros (The Mortal Instruments: City of Bones). Ebben a fantasyadaptációban minden van, amit csak belefér: démonok, vámpírok, vérfarkasok, kiválasztottak, ereklyék, szerelmi háromszög (már megint két fiú és egy lány felállásban) és egyéb nyalánkságok. Feliratos, 130 perc, ProVideo. 12 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

Címkék

fantasy comedy forum hungary woody allen jamie foxx cate blanchett action intercom emmerich adaptation channing tatum provideo aubrey plaza cirko film eurocinema big bang media vertigo media anjou lafayette heti bemutatok french cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr175482957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TomPowell25 2013.08.29. 08:33:11

Ha még csak szerelmi háromszög lenne. Valójában négyszög az, amibe még egy pasi száll be, aki egy másik fiúba szerelmes. Még ha ez utóbbi némileg szimpatikus lépés is a szememben, a film úgy pocsék, ahogy van.

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2013.08.29. 09:09:09

Azt kifelejtettem, hogy A végzet ereklyéi 4DX-ben, Az elnök végveszélyben pedig IMAX-ben is látható.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.08.29. 09:16:10

@Takács Máté: Nem lesz hosszú IMAX-es futás, ugyanis jövő héten már jön a Riddick... aztán jó darabig semmi. Így aztán az is lehet, hogy osztozkodnak majd a termen.

Wintermoots (törölt) 2013.08.30. 22:37:10

Blue Jasmine.
jóval szórakoztatóbb volt mint vártam. nagyon sok értelmét viszont nem találtam neki, talán egy kicsit még könnyedebb hangulatú történet kellett volna. de még így is élvezetesebb sok más filmnél.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása