aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj belépőt a riddick premier előtti vetítésére! Zalaba_Ferenc
2013. augusztus 27. 18:35:00

Kategória: film 3 komment

Miután majd tíz évvel ezelőtt Richard B. Riddick, az egykori szörnyvadász mindenféle elementálokkal, fúriákkal és egyéb túldimenzionált ellenségekkel találta szembe magát, a nézők pát intettek. Maga a karakter azonban továbbra is ott lebegett a kollektív köztudatban, és Vin Diesel karrierje addig-addig ívelt, míg a hollywoodi pénzemberek úgy nem döntöttek, hogy ez a tökös, "senkinek sem tartozok elszámolással" szörnyvadász bizony megérdemel még egy esélyt. És most Riddick visszatér, és azt teszi, amihez a legjobban ért: (nálánál nagyobb) gazfickókat tesz hűvösre, és csúf kreatúrákat segít át a másvilágra.

Az édes egyszerűen Riddick névre hallgató folytatás premier előtti vetítésére nyerhettek most belépőt. A film amúgy szeptember 5-én startol a hazai mozikban (IMAX_ben is).

riddick620_2.jpg

Ehhez nem kell mást tennetek, mint válaszolni a következő kérdésre!

Ki írta és rendezte a Riddick eddigi kalandjait feldolgozó három egész estés filmet?

A) Shawn Levy
B) David Twohy
C) Tom Dwahy 

A válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2013. szeptember 1-je, vasárnap éjfélig! A tárgy legyen "Riddick" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 3 db páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, amely szeptember 3-án, kedd este lesz egy budapesti moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés részleteiről. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést!

poster_riddick_hun_final.jpg

Címkék

jatek sci fi action vin diesel david twohy riddick provideo

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr315480729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Joga 2013.08.28. 11:05:06

Ja, és Riddick valahogy nem az az igazi f@sz@gyerek, nem szokott ennyire aggodalmas képet vágni. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása