aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: a beavatott [divergent] (2014) Zalaba_Ferenc
2013. augusztus 26. 08:30:00

Kategória: film 2 komment

Hollywood természetesen nem hagy fel az Alkonyat örökösének keresésével, és ha már Az Éhezők Viadalának is olyan jól megy, hát azt is megpróbálja majmolni. No persze, simán előfordulhat, hogy A beavatott egy szuper jó sztorit mesél el egy olyan korról, melyben az embereket képességeik szerint rangsorolják, ám mégis vannak olyanok, akik egyik csoportba sem illenek bele. Shailene Woodley épp egy ilyen (csoporton) kívülállót alakít, és mikor megtudja, hogy felülről elrendelték ő és sorstársai kiiktatását, hát ezt nagyon nem hagyhatja annyiban. A jövő tavasszal, Neil Burger (Csúcshatás) rendezésében érkező tinédzser-kompatibilis sci-fi első előzetese a VMA 2013-on debütált, és itt alant már meg is tekinthetitek.

Címkék

trailer sci fi action kate winslet shailene woodley teenager flick

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr325477226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2013.08.26. 08:35:56

Egy könyves oldalon jó pár véleményt elolvastam, melyek egyöntetűen azt mondják, hogy a regény gyenge, látszik rajta, hogy tinédzser írta, vagy mi. Szóval ehhez sem szabad túl sok reményt fűznie senkinek. De azért örülnék, ha Shailene Woodleynak összejönne...

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.08.26. 08:47:02

@Takács Máté: Kate Winsletnek sem mehet túl jól a szekér.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása