aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: muppets most wanted (2014) Zalaba_Ferenc
2013. augusztus 06. 19:50:00

Kategória: film 3 komment

Sajnos Jason Segel már nem lesz benne a folytatásban (sem színészként, sem íróként), ellenben társírója, Nicholas Stoller (aki amúgy a Lepattintva, a Felhangolva és az Ötéves jegyesség rendezője), valamint James Bobin rendező (immáron íróként), mi több, az első részért Oscar-díjat kapott Bret McKenzie (aki amúgy a Slágermájerek egyik fele) mind visszatérnek, a színészgárda pedig Ricky Gervais-szel, Ty Burrell-lel és Tina Feyjel erősít rá a humorra, vendégszerepekben pedig Frank Langella, Ray Liotta, Tom Hiddleston, Christoph Waltz és Danny Trejo emeli majd a színvonalat. Legalábbis remélem, hogy így lesz, mert ez az első előzetes egyelőre elég hadilábon áll a poénokkal (főleg, hogy az első résznek már a trailerei is legendásak voltak).

Címkék

trailer comedy danny trejo ray liotta sequel tina fey frank langella ricky gervais christoph waltz the muppets tom hiddleston

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr115448084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2013.08.06. 22:54:29

Szerintem ha csak Breki és Gervais dumálgatna benne, akkor is 2014 legjobb filmje kerekedne belőle!

Atkakukac1989 2013.08.07. 09:41:11

Nem lesz ezzel gond szerintem. Bár az igaz, hogy az első rész brekisztikus volt. Nehéz emelni a tétet.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása