aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 31. hét) Takács Máté
2013. augusztus 01. 07:40:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Gemma Arterton, Hókuszpók, Moliére, Michael Bay. Egy közös filmben elég jók lennének, de így külön-külön is ígérnek némi izgalmat. Heti bemutatók.

pain_and_gain.jpg

  • Byzantium. Nem vagyunk mi angyalok: a Bizánci Birodalomnál fiatalabb, de amúgy elég régóta a világon tengődő, számkivetett vámpírleányok története Neil Jordantől. Feliratos, 117 perc, Budapest Film. 16 éven felülieknek.
  • Hupikék törpikék 2. (The Smurfs 2). Aprajafalva lakói visszatérnek, de ezúttal is inkább egy a sajátjukénál kicsit ismertebb várost szállnak meg, nevezetesen Párizst. Nagy lesz a móka és kacagás. Látható 2D-ben és 3D-ben, eredeti nyelven a Cinema City Aréna, Debrecen, MOM Park és Szeged, illetve a pápai Petőfi mozi vetíti. Szinkronizált, 105 perc, InterCom. 6 éven felülieknek.
  • Moliére két keréken (Alceste à bicyclette). Francia komédia a komédia neves alkotójának egyik művét feldolgozó két filmesről. Feliratos, 104 perc, ADS Service. 12 éven felülieknek.
  • Pain & Gain. 17 évvel A szikla leforgatása után Michael Bay a Sziklával forgatott, meg Marky Markkal, ebben az igaz eseten alapuló bűnügyi filmben. Túl kemény volt, hogy hamarabb bemutassák nálunk. Eredeti nyelven a Cinema City Aréna, Debrecen, MOM Park és Szeged, illetve a pápai Petőfi mozi vetíti. Szinkronizált, 129 perc, UIP-Duna Film. 18 éven felülieknek.

    Péntektől szerdáig országszerte premier előtt látható a RED 2.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

poster_byzantium_hun.jpg

Címkék

comedy budapest film michael bay mark wahlberg neil jordan intercom sequel gemma arterton saoirse ronan eurocinema children movie uip duna film dwayne the rock johnson heti bemutatok ads service french cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr685436915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása