aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj belépőt a pain & gain premier előtti vetítésére! Zalaba_Ferenc
2013. július 23. 09:10:00

Kategória: film 1 komment

No pin, no gain. Hamarosan hozzánk is berobban az utóbbi évtizedek legidiótább (egyben legtragikusabb) amerikai emberrablása alapján készült akciókomédia, melyet Michael Bay minden bizonnyal jól kibélel tesztoszteronnal, és melyben néhány nem túl eszes testépítő (Mark Wahlberg, Dwayne Johnson és Anthonie Mackie) elrabol egy gazdag fickót, hogy arra kényszerítse, hogy minden vagyonát az ő nevükre írassa. Aztán persze a dolgok nem egészen úgy sülnek el, ahogy a filmeken és Gatorade-en nevelkedett srácok tervezték. Michael Bay szerint ez a film kis költségvetésű, mindezek ellenére biztosak vagyunk benne, hogy így is leviszi majd a mozik tetejét: a UIP Duna Filmnek és blogunknak hála öt szerencsés olvasónk párjával együtt premier előtt győződhet meg arról, hogy ez valóban így is lesz.

painandgain620.jpg

A játékhoz nem kell mást tennetek, mint válaszolni a következő egyszerű kérdésre:

A Pain & Gain három eszement testépítőjét alakító színész közül melyikük játssza a főszerepet Michel Bay jövőre bemutatandó Transformers-folytatásában?

A) Mark Wahlberg
B) Dwayne Johnson
C) Anthonie Mackie

A válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2013. július 28-a, vasárnap éjfélig! A tárgy legyen "Pain & Gain" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 5 db páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, amely július 30-án, kedd este lesz egy budapesti moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés részleteiről. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést, és ne feledjétek: gyúrás után nyújtani!

poster_painandgain_hun.jpg

Címkék

jatek comedy drama action michael bay ed harris mark wahlberg anthony mackie uip duna film dwayne the rock johnson rebel wilson

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr865419750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.07.29. 07:38:56

Sorsoltunk, és a nyerteseket értesítettük.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása