aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 28. hét) Takács Máté
2013. július 11. 07:46:00

Kategória: film 7 komment

Mi lehet látványosabb? Egy kijelölt pályájáról letérni nagy sebességgel készülő vonat, avagy túlméretezett bádogemberek ökölkonfliktusa paradimenziós kreatúrákkal? Ha a válasz túl szoros, akkor lehet licitálni Tornatorére vagy pár spanyolajkú színészre is. Heti bemutatók.

pacificrim_banner02.jpg

  • A magányos lovas (The Lone Ranger). Johnny Depp a kalózhajót paripára és vasparipára, a tengert sivatagra váltotta, Orlando Bloomot pedig Armie Hammerre. Hogy minőségiek-e a cserék, az mindegy is, a lényeg, hogy a magyaroknak ezúttal ne legyen túl kietlen egy western. Egyes Cinema Citykben és a fővárosi Puskin moziban feliratosan, a pápai Petőfi moziban eredeti nyelven is, a Cinema City Westendben pedig 4DX-ben is látható. Szinkronizált, 149 perc, Forum Hungary. 12 éven felülieknek.
  • Péntek Barcelonában (Una pistola en cada mano). Holnap lesz igazán jelentősége ennek a spanyol vígjátéknak, mely felvonultatja a latino színjátszás javát. Nyolc férfi, egy eset. Feliratos, 95 perc, Cirko Film. 16 éven felülieknek.
  • Senki többet (La migliore offerta). Giuseppe Tornatore licitre bocsátja legújabb, angol nyelvű filmjét: mennyit ér a magyar nézőknek Donald Sutherland és Geoffrey Rush manapság? Feliratos, 124 perc, Forum Hungary. 12 éven felülieknek.
  • Toszkán szépség (La prima cosa bella). Egy olasz anyuka megnyeri a helyi szépségversenyt, de családi életében ez nem csak előnyökkel jár. A szépség szörnyeteg. Feliratos, 122 perc, ADS Service. 16 éven felülieknek.
  • Tűzgyűrű (Pacific Rim). Óriásszörnyek lepik el világunkat, és Guillermo del Torónak jobb ötlete támad, minthogy hívni a szellemirtókat vagy a Bolygó Kapitányát: méretben megfelelő robotokkal ütlegeljük vissza őket oda, ahonnan jöttek. Látható 2D-ben, 3D-ben és IMAX 3D-ben. A Cinema City Debrecen és MOM Park eredeti nyelven is vetíti. Szinkronizált, 131 perc, InterCom. 12 éven felülieknek.

    Te mit nézel (meg)?

    (hazai bemutatónaptár 2013)


Címkék

western guillermo del toro sci fi johnny depp forum hungary drama geoffrey rush intercom cirko donald sutherland monster movie eurocinema 3d cinema guiseppe tornatore heti bemutatok ads service armie hammer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr925399991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csgergo 2013.07.11. 09:07:30

Pacific Rim. Ha csak egy fokkal jobb lesz, mint az Acélember, én boldog ember leszek.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.07.11. 09:28:58

Ha nagyon el lennék halmozva szabadidővel, akkor bevállalnám az új Tornatorét, viszont az a durva, hogy előbb nézném újra A magányos lovast, mint a Tűzgyűrűt. Az előbbi több sebből vérzik, de legalább bevállalósabb.

zsóka_eszter 2013.07.11. 09:38:32

A magányos lovas és Péntek Barcelonában, egyelőre, a Tűzgyűrűn az előző komment és a kritika után még gondolkodom egyet

(a Bolygó Kapitányával kapcsolatban nem tudom, örüljek, hogy más is emlékszik ilyen csodákra, vagy szégyenkezzek, hogy akármikor fel tudom sorolni még a planétások nevét is... ebből nem is értem, miért nem csináltak régen egy gyereknevelő, egész estés élőszereplős filmet, Richard Dean Anderson kiköpött Captain Planet)

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2013.07.11. 09:53:40

holnap Rim, szerdán lovas.
Tornatore is csábító, de sztem azt nem vállalom be...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása