aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 27. hét) Takács Máté
2013. július 04. 08:02:00

Kategória: film 7 komment

Európa vagy Hollywood? Dalolhatunk, költhetünk és szépek lehetünk, avagy gonosztevőket győzhetünk nevetve. Heti bemutatók.

gru_2_small.jpg

  • Dal Marionnak (Song for Marion). Mindenik embernek a lelkében dal van, még Terence Stampében is, bármily hihetetlen. A Kvartett - A nagy négyes után ismét énekelnek a brit nyugdíjasok. Feliratos, 93 perc, Budapest Film. 12 éven felülieknek.
  • Gru 2. (Despicable Me 2). Gonosztevők ellen gonosz veszi fel a harcot ebben az animációs folytatásban, amibe az összes minyon nem fért be, szóval ők majd külön filmben is támadnak később. Látható 2D-ben és 3D-ben. Eredeti nyelven a Cinema City Debrecen és MOM Park játssza. Szinkronizált, 98 perc, UIP-Duna Film. 6 éven felülieknek.
  • A lány és a költő (Io sono Li). Az öreg halász és a tengeren túlról (vagy legalábbis jó messziről) jött lány szerelmi-bevándorlói története. Feliratos, 98 perc, Vertigo Média. 12 éven felülieknek.
  • Női szervek (The Heat). Mi a közös Sandra Bullockban és Melissa McCarthyban? A női szerveken kívül nem sok. A Koszorúslányok rendezője megmutatja. Eredeti nyelven a Cinema City Debrecen és MOM Park játssza. Szinkronizált, 117 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.
  • Toszkán szépség (La prima cosa bella). Egy olasz anyuka megnyeri a helyi szépségversenyt, de családi életében ez nem csak előnyökkel jár. A szépség szörnyeteg. Feliratos, 122 perc, ADS Service. 16 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

poster_theheat_hun.jpg

Címkék

comedy animation budapest film sandra bullock drama intercom sequel gemma arterton terence stamp vanessa redgrave melissa mccarthy eurocinema children movie uip duna film brit flick vertigo media heti bemutatok ads service

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr895390351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nuuk 2013.07.04. 08:51:56

Női szervek (The Heat) - Nocsak egy vicces kövér-sovány páros. Ilyet még úgysem láttunk soha filmvásznon.

freddyD 2013.07.04. 09:07:29

McCarthy még lassan végleg beskatulyáztatta magát az őrjöngő és hangos Brünhilda szerepébe. Keressen egy új ügynököt, mert többet tud ő ennél, de úgy látszik most már végleg leragadt ezen a színvonalon

McCl@ne 2013.07.04. 11:31:31

Ha lett volna egy pozitívba hajló kritika itt erről a Női szervekről, akkor ma beültem volna rá, de így kimarad, annyira nem is érdekelt.
Tartalékoljuk az anyagi javakat jövő hétre, hál' Istennek lesz mire :P

lisztes · http://www.facebook.com/LisztesMegmondjaATutit 2013.07.04. 14:03:54

@McCl@ne: Én 2 hete pozitívat írtam róla, az imdb-n 7-en áll (persze ez még fog csökkenni, de normál vígjátéktól nem rossz), a rottenen is fresh, sőt, még itt is megszellőztették, hogy egész jó.

Wintermoots (törölt) 2013.07.04. 14:12:52

a lány és a költő, ill. a toszkán szépség esetleg érdekelnének, ugyan hol nézzem meg őket?
mccarthytól a hideg kiráz, ha valaki fizet ötvenezer forintot a jegyen+mozihoz utazáson felül, megnézem.

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2013.07.04. 14:37:09

@Wintermoots: A Toszkán szépséget sehol, mert csak jövő héttől játsszák. Szerintem erre a forgalmazója is csak ma reggel jött rá. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása