aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nézd meg premier előtt a magányos lovast! Zalaba_Ferenc
2013. július 01. 16:25:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Johnny Depp és Armie Hammer július 11-én belovagol a magyar mozikba, hogy az ígéretek szerint levezényelje minden idők leglátványosabb vonatos akciójelenetét, melyből már az előzetesek is adtak némi ízelítőt. A filmet forgalmazó Fórum Hungary, a blog.hu és blogunk közös játékán most belépőt nyerhetsz a film premier előtti vetítésére.

Ehhez nem kell mást tenned, mint válaszolni a következő, nagyon egyszerű kérdésre!

Johnny Depp és Gore Verbinski rendező már több alkalommal dolgozott együtt. A lentiek közül melyikben nem?

A) Rango
B) A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka
C) Egértanya

A válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2013. július 8-a, hétfő éjfélig! A tárgy legyen "A magányos lovas" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 5 db páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, amely július 10-én, szerda este lesz egy budapesti moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés részleteiről. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz- és lábtörést: le ne maradjatok erről a vonatról!

Johnny Depp és Armie Hammer főszereplésével készül a Walt Disney Studios és a Jerry Bruckenheimer Films közös produkciója. A klasszikus mese izgalmas újragondolásának rendezője Gore Verbinski, a producer Jerry Bruckheimer. A The Lone Ranger egy izgalmas akcióval és sok humorral fűszerezett kalandfilm, melyben a hírhedt maszkos hőst friss, mai szemlélettel keltik életre az alkotók. Tonto, az amerikai bennszülött harcos (Johnny Depp) számba veszi a korábban elmondatlan történeteket, amelyek a törvény emberét, John Reidet (Armie Hammer) az igazság jelképévé tették, miközben a nézők, mintha nagy meglepetések és humoros zsörtőlődések elszabadult vonatán ülnének, szemtanúi lehetnek annak, ahogy a két valószínűtlen  hős megtanul együtt dolgozni a kapzsiság és a korrupció elleni küzdelmük során.

poster_theloneranger_hun.jpg

Címkék

western jatek johnny depp forum hungary helena bonham carter gore verbinski the lone ranger armie hammer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr605386368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása