aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 26. hét) Takács Máté
2013. június 27. 08:09:00

Kategória: film 3 komment

Zombik, szörnyek, sámánok, betörők, csábítók, árvák. Az első félév utolsó hétvégéjén ők mind a nyakunkba zúdulnak. Heti bemutatók.

  • A háború sámánja (Rebelle). Oscar-díjra jelölt kanadai dráma egy tizenkét éves afrikai lányról, akit elrabolnak a lázadók és gyerekkatonának képeznek ki. Feliratos, 90 perc, Parlux Entertainment. 16 éven felülieknek.
  • Lopom a sztárom (The Bling Ring). A címmel ellentétben Emma Watsonék nem sztárokat, hanem a gönceiket lopkodják, mert nincs jobb dolguk. Feliratos, 90 perc, Forum Hungary. 16 éven felülieknek.
  • Q - Érzékek birodalma (Q). Felettébb erotikus történet, ami egy Cecile nevű, igen kívánatos fiatal nő körül forog. Feliratos, 103 perc, Anjou Lafayette. 18 éven felülieknek.
  • Szarajevó gyermekei (Djeca). Bosznia-Hercegovina legutóbbi Oscar-nevezése a balkáni háborúban elárvult bosnyák testvérpárról, akiknek élete, mint hasonló sorsú társaiknak, nem túl reményteli. Feliratos, 90 perc, Vertigo Média. 12 éven felülieknek.
  • Szörny Egyetem (Monsters University). Mike és Sulley kitanulja mesterségét, avagy a suliban még egy szörny is retteg. Látható 2D-ben és 3D-ben. Kísérőfilm: A kék esernyő. Szinkronizált, 104+6 perc, Forum Hungary. 6 éven felülieknek.
  • Z világháború (World War Z). Brad Pitt családját próbálja óvni világégés idején. Remélhetőleg látta a Világok harcát. Látható 2D-ben és 3D-ben. Eredeti nyelven a Cinema City Aréna, Debrecen és MOM Park játssza. Szinkronizált, 116 perc, UIP-Duna Film. 16 éven felülieknek.

    Péntek-szombat-vasárnap premier előtt látható egyes mozikban a Női szervek című vígjáték.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

poster_monstersuniversity_hun02.jpg

Címkék

brad pitt emma watson forum hungary drama pixar monster movie parlux eurocinema zombiemovie uip duna film vertigo media anjou lafayette heti bemutatok french cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr815380070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.06.27. 08:22:05

Hmm, érdekes, hogy tolják már a Női szerveket, kritizálni viszont csak a jövő héten lehet... pedig annyira nem is rossz. :)

freddyD 2013.06.27. 08:24:37

Z világhábprú a Szörny egyetemen.
Szigorúan csak 2D-ben

A Lopom a Sztárom is érdekesnek tűnt régebben, de a kritikák elvették a kedvemet. Egy Spring Breakers szerűség elég volt egy évre

Wintermoots (törölt) 2013.06.29. 11:09:59

rebbele, q, djeca---hozzám hasonló vidéki ember ezekről lemarad, esélye sincs megnézni, videón vagy megjelennek, vagy nem, ha igen, akkor sem olcsóak

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása