aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerd meg az acélember filmzenéjét! Zalaba_Ferenc
2013. június 21. 20:30:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Tegnap végre a hazai mozikba is berepült Az acélember, és ugyan számszerű adataink még nincsenek az első napi teljesítményéről, de a forgalmazó annyit elárult, hogy "nagyon elégedettek" Superman röptével. És mi is örülünk, mert talán végre megnyílik az út további érdekes DC-karakterek előtt, és urambocsá végre az Igazságliga is akcióba lendülhet. Addig viszont itt van az Acélember, kinek acélossága nem utolsósorban Hans Zimmer érdeme, aki szokásához híven EPIKUS (így nagybetűkkel) filmzenét szerzett a filmhez, melyet blogunknak és a MoziComnak hála most ti is megnyerhettek CD-n.

A játékhoz nem kell mást tennetek, mint megnézni a filmet, és válaszolni a következő kérdésre.

Hova kell repülnie Supermannek, hogy megakadályozza Metropolis pusztulását?

A) A Hold sötét oldalára
B) A Kripton romjai közé
C) Az Indiai-óceán fölé

A válasz betűjelét teljes neved és címed feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2013. június 30-a, vasárnap éjfélig! A levél tárgya legyen Acélember! A helyes megfejtést beküldők között 2 db eredeti Az acélember filmzenei CD-t sorsolunk ki. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Figyelem: csak névvel, címmel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz- és lábtörést, és ne feledd: figyeld az eget!

Címkék

superman soundtrack jatek zack snyder russell crowe kevin costner christopher nolan laurence fishburne hans zimmer diane lane amy adams dc comics michael shannon man of steel henry cavill

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr405372617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása