aeon flux

ready for the action now, danger boy?

dupla pletykabomba: terminátor & pókember szerepcsere Zalaba_Ferenc
2013. június 21. 10:40:00

Kategória: film 20 komment

Nem mondom, hogy a kinti forróságnak jót tesznek az ilyen forró hírek... hírkezdemények... pletykák, de ha már robbannak, és manapság már nem lehet ezeket a meccseket a színfalak között elintézni, hát íme: A csodálatos pókember-sorozattal és a Terminátor 5-tel kapcsolatban is vaskos pletykák kaptak szárnyra, és könnyen lehet, hogy az egyiknél nem is alaptalanul.

arnold_schwarzenegger620.jpg

Kezdjük ezzel! Tegnap írtuk meg, hogy a Shailene Woodley által megformált Mary Jane Watson jeleneteit kivágták A csodálatos pókember 2-ből, mert hogy a karaktert majd csak későbbi epizódokban akarják behozni. Ma reggel az Entertainment Weekly Canada viszont azt tette közhírré, hogy a kanadai Sarah Gadon csatlakozott a Pókember stábjához, és az okosok máris összerakták a képek: mivel Woodley elkötelezte magát a Divergent című wannabe sci-fi franchise-hoz, ezért nem valószínű, hogy mellette a Pókember-filmeket is be tudja vállalni, így könnyen lehet, hogy MJ szerepe átvándorolt az elsősorban Cornenberg-filmekből ismert Gadonhoz. Még várjuk a konfirmációt.

sarahgadon.jpg

Ennél vadabb az a hír, amelyik a terminátor-franchise-hoz kapcsolódik. Pár napja Arnold szétkürtölte, hogy jövő januárban kezdődik a Terminátor 5. forgatása, melyben ő is szerepel majd. Egyrészt Arnold szeret szétkürtölni dolgokat, másrészt felmerül a kérdés, hogy hogy lehet majd elhelyezni egy 66 éves fickót ebben az univerzumban. Az Ain't It Cool Newsnak van erre egy teóriája: jelentésük szerint a producerek épp Dwayne Johnsonnal, a Kifutó Franchise-zok Hivatalos Megmentőjével tárgyal a címszerepről, mi több, a filmben Arnold nem is gépet, hanem azt az embert alakítaná, akiről a Terminátort mintázták. És most jön az igazán meredek rész: a pletyka szerint a film a 40-es, 50-es években játszódna, a Skynet ide küldene vissza egy gépet (Dwayne Johnson?), hogy intézze el Sarah Connor felmenőit, akiket Arnold karaktere óvna meg, és ez annyira megihletné a Skynetet, hogy mintát venne tőle.

Tudom, most azt kérdezitek magatokban, hogy miért pazarlom a ti és a saját időmet ilyen hülyeségekkel, de Hollywood már korábban is produkált merész döntéseket, melyekből rosszul (Hegylakó 2.) és jól is (Aliens) kijöttek. Mindenesetre fura lenne, ha most még az ötletelésnél tartanának, miközben Arnold szerint fél év múlva kezdődik a forgatás. Arnold szerint.

dwaynejohnson.jpg

Címkék

marvel sci fi terminator casting arnold schwarzenegger spider man pletykarovat shailene woodley dwayne the rock johnson

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr275371899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2013.06.21. 10:52:06

Most nem azért, de ha pletyka, ha nem, ez baromi jó történet a Terminátort illetően.

McCl@ne 2013.06.21. 10:57:01

Azt sejtettem, hogy Arnie már csak a mintaadót fogja játszani, de ez a "menjünk még messzebbre a múltba" dolog meddig folytatható? Mert arra nem leszek kíváncsi, hogy Ádám és Éva hogyan nyírja ki az Ádámról mintázott terminátort -.-

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.06.21. 11:07:51

@McCl@ne: Én leginkább attól tartok, hogy Arnold csak a száját jártatja a Terminátorral, az Ikrekkel, a Conannal, meg még tudja fene, mivel kapcsolatban. Szerintem nyugiznia kéne egy kicsit, és csak akkor szövehelnie, ha biztossá váltak a dolgok, mert Hollywood látta, mit művel az Erőnek erejével a pénztáraknál. És nem csak Amerikában, hanem az egész világon.

DeadlyGr 2013.06.21. 11:10:32

mi azon tanakodtunk, hogy mi van, ha úgy oldják meg, hogy az élő szövet a fém vázon szintén öregszik és Arnold a legszívósabb túlélőterminátort játssza. :)

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.06.21. 11:15:39

Szerintem nem kéne erőltetni ezt a Terminator dolgot. Már a 3. rész sem kellett volna, de ez...

Nagyon szeretem Svárcit, de ehhez a szerephez már öreg, és idiótán fog kinézni. The Rockot is bírom, de ne szerepeljen már egy Terminatorban.

prick 2013.06.21. 11:26:23

Ha Rock Terminátort játszana komolyan azt várnám, hogy mikor húzza fel a szemöldökét.
Ez a Sarah kislány meg sokkal szexibb MJ lesz, mint a kölyökkutyi SW.

Andrews 2013.06.21. 11:31:07

A Hegylakó 2 igen rossz volt, de legalább a renegát változat már javított valamicskét rajta, ez amolyan speciális, rendezői változat volt.

A Terminátor 5 jól is kisülhet akkor csak ha a fogatókönyvíró belehúzna minőségben. (A viharsziget csak regényadaptáció volt tőle, de a saját Drive Angry egy fos volt).
S ha Swarzi nem lesz olyan humorosra véve mint a 3. részben.
Rock nem kell ide sőt egy filmbe se kellene, inkább pankrátorkodjon megint tovább. :)

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.06.21. 11:36:14

@Andrews: Ehem. Szerintem A Szikla az egyik legtehetségesebb hollywoodi színész - a maga kategóriájában, sőt, esetenként már onnan is kinőve. Az akció és a komédiázás a kisujjában van, és még drámát tekintve sem reménytelen. Ettől függetlenül nem baj, ha nem minden filmben ő játszik, de az se baj, ha igen. :)

m.martin91 2013.06.21. 11:37:45

Szerintem a Terminator-ral kapcsolatban ez egy nagyon jó ötlet, The Rock-ot is bírom, tök érdekes lenne így a sztori. Nekem a harmadik résszel sem volt bajom, sokkal inkább a negyedikkel.
Schwarzenegger meg tolja csak a filmeket, még ne vonuljon vissza :-)

natS 2013.06.21. 11:42:11

@Zalaba_Ferenc: Pont azért szövegel, mert annál kapósabb, minél több filmmel kapcsolatban kering a neve. Ha kussolna az Erőnek erejével után, akkor tűnne el végképp és gyorsan.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.06.21. 12:10:59

@natS: Épp ellenkezőleg. Egyetlen stúdió sem szereti, ha idő előtt, még a konkrét tárgyalási folyamatot megelőzően kikerülnek infók olyan produkciókról, melyek időközben teljesen megváltozhatnak, vagy akár meg sem valósulhatnak. A hírverés jó dolog, és a pletykálgatás sem árt, de csak akkor, ha már vannak konkrétumok is a háttérben.

TomPowell25 2013.06.21. 12:30:10

Pókemberhez: én azért örülnék, ha Woodley maradna, sokkalta természetesebb jelenség.

Terminátorhoz: The Rock simán jöhet, Arnie egyszer már úgyis átadta neki a stafétát.:)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.21. 13:32:09

egy pillanatra azt hittem a cím alapján, hogy arnie megy a pókiba kinyírni egy újabb képregényfilmet. :S

borisz 2013.06.21. 14:13:52

ez a vissza a múltba terminátor dolog megjelent itthon könyvekben, ha jól tudom akkor valami magyar sorozat volt, nem hivatalos.

natS 2013.06.21. 14:26:37

@Zalaba_Ferenc: Épp ellenkezőleg. Schwarzi mindegyik filmje, amiket emleget füstbe mehet még, de egyik sem azért fog füstbe menni, mert Arnie idejekorán beszélt a tervekről a sajtóban. Nincs olyan producer és olyan stúdió, aki ezért visszamondana bármit. Ezek nem titkos projectek. Ha látnak benne pénz megcsinálják, ha nem, akor nem. Ezzekkel Schwarzi nem azok felé a stúdiók felé kommunikál, akikkel esetleg tárgyal, hanem a sajtó, a rajongók és a többi stúdió felé. A kettő nincs összefüggésben.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.06.21. 14:44:38

@natS: Gondolkodj! Hogy venné ki magát az, ha a Paramount bejelentené, hogy Arnie nélkül csinálja meg a T5-öt, miután a kérdéses színész pár napja arról beszélt, hogy januárban kezdik a forgatást? Hogy venné az ki magát akár a film, akár Arnie rajongóinál?

n4nom4n · http://n4nom4n.tumblr.com/ 2013.06.21. 14:56:35

kezdek belefáradni ezekbe a fucking folytatásokba...prequel-ekbe stb stb
Sly és Arnold meg már abbahagyhatná, mert eléggé izzadságszagúak a dolgaik az ilyen-olyan giga akciófilmekben

natS 2013.06.21. 15:22:53

@Zalaba_Ferenc: Volt már rá precedens, lesz is. Hogy csak Arnie karrierjét vegyük, évekig úgy volt, hogy vele készül el a Legenda vagyok. Nem készült.

Vehetjük úgy is, hogy ezekkel a nyilatkozatokkal Arnie piccit zsarol - mint mondtad, hogy venné ki magát? - vehetjük úgy is, hogy Arnie önreklámoz. De akárhogy is vesszük, egyik filmet sem azért fogják lelőni, vagy akár csak az ő főszerepét lelőni (most cameoról ne beszéljünk), mert ő megszólalt az ügyben. Veszíteni nem fog vele semmit.

Amúgy meg annyit tennék hozzá, hogy az, hogy a stúdiók nem szólaltak meg hivatalosan, nem jelenti azt, hogy Arnie nem mond igazat. Ha pedig tényleg nem mond igazat és egyik fent említett film sincs még a kert végében sem, akkor meg pláne jól csinálja, hogy zörgeti a harasztot, mert ha csak egy producer elhiszi Hollywoodban, hogy ő még mindig kelendő (és nem állítom, hogy nem az, de tegyük fel, hogy ténylg 0 iránta az érdeklődés), akkor már megérte.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.06.21. 15:41:06

@natS: Az a baj, hogy Arnie sajnos el van tévelyedve. Már rég nincs abban a helyzetben, hogy tárgyalás alatt lévő produkciókról zengedezzen nyilvánosan (mint tette azt a Crusaders vagy a az Ál/Arc kapcsán, melyben eredetileg őú játszott volna Stallone-val szemben), mert nagyon gyorsan elkopnak azok az ajánlatok - ha vannak is egyáltalán. Igazából őt féltem, nem a producereket.

Nem azokat az időket írjuk, amikor egy producer azzal jött, hogy "van ez a filmtervem, próbáljuk megszerezni hozzá a legnagyobb sztárt, Arnie-t, legyen hírverése a cuccnak", hanem most már az van, hogy " itt van Conan és a Terminátor, érdemes ezzel foglalkozni? Arnie nem túl öreg hozzájuk? Beszéljünk vele? Hát nem tudom. Félek, hogy holnap már úgy nyilatkozik, hogy övé a főszerep, pedig még csak dumálunk a cuccról. Akkor mi a rákot csinálunk?"

batboy 2013.06.21. 16:37:06

@TomPowell25: nem csak te örülnél. :) bírom Gadont is nagyon, de ice cold erre a szerepre. Woodley a vigyorgós spániellány jobb lenne MJ-nek.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása