aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 25. hét) Takács Máté
2013. június 20. 07:33:00

Kategória: film 8 komment

Henry Cavill az egész emberiséget, John Cusack pedig Malin Åkermant védelmezi ilyen-olyan gazfickóktól, de hegedű- és szerelmes szó is várja a magyarokat ezen a hétvégén. Heti bemutatók.

man_of_steel_banner_1.jpg

  • Az acélember (Man of Steel). Ha Superman szovjet lenne, ennek a filmnek az lenne a címe, hogy "A 7850 kg/m3 sűrűségű ember". De nagyobb eséllyel lenne kínai, lévén ők vezetik az acélgyártást világszinten. És ha magyar lenne? Akkor már biztos segélyen élne. Az őrzők legendája és az Álomháború rendezőjének ill. A szellemlovas: A bosszú ereje és A túlvilág szülötte írójának filmje látható 2D-ben, 3D-ben, IMAX 3D-ben és 4DX-ben, eredeti nyelven a Cinema City Debrecenben, MOM Parkban és a pápai Petőfi moziban. Szinkronizált, 143 perc, InterCom. 12 éven felülieknek.
  • A búcsúkoncert (A Late Quartet). Philip Seymour Hoffman, Christopher Walken, Mark Ivanir és Catherine Keener elhúzzák utolsó nótájukat. Feliratos, 105 perc, Vertigo Média. 12 éven felülieknek.
  • Úgy hívlak: Amore (Scusa ma ti chiamo amore). 2008-as olasz romantikus vígjáték, a két héttel ezelőtti Felcsípve fordított verziója: ezúttal a 40-hez közelítő férfi szeret bele a diáklányba. Ez mondjuk már aggályosabb - az eredeti címben elnézést is kér érte. Feliratos, 106 perc, Cinenuovo Kft. 12 éven felülieknek.
  • A védelmi kód (The Numbers Station). A kódokat feltörik, ugye? A filmekben igen, és ez kiváltképp kínos, ha védeni hivatott kódról van szó, és utána már csak John Cusack jelenti a védelmet. 89 perc, ADS Service. 16 éven felülieknek.

    Szerdán este már látható premier előtt, 3D-ben a Z világháború.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

poster_manofsteel_hun.jpg

Címkék

superman sci fi john cusack drama action intercom superhero christopher walken romance philip seymour hoffman henry cavill 3d cinema vertigo media heti bemutatok ads service cinenuovo

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr235370091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freddyD 2013.06.20. 07:40:26

Inkább már a jövő hetet várom a Z szörnyekkel és az egyetemi szörnyekkel. A meglopott sztárok is érdekesnek tűnnek

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2013.06.20. 07:41:43

@freddyD: Én is így vagyok vele. Innen semmi igazán, de jövő héten három film is kifejezetten érdekel.

batboy 2013.06.20. 08:02:14

"Az őrzők legendája és az Álomháború rendezőjének ill. A szellemlovas: A bosszú ereje és A túlvilág szülötte írójának filmje"

fantasztikus pedigré! :D

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2013.06.20. 08:08:58

@batboy: Így könnyebb lesz nagy előrelépésként értékelni a filmet! :)

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2013.06.20. 10:56:44

Az acélemberre sztem holnap elmegyek jövő hét csütörtök-pénteken meg a Z világháború kerül a sorra.

Wintermoots (törölt) 2013.06.20. 14:35:24

én egyelőre nem megyek moziba, de az érdekes hogy az acélember eléggé megosztotta a kritikusokat, vannak akik nagyon dícsérik---nagyon persze a műfajhoz, figurához képest értendő.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.06.21. 09:21:06

lehúzó kritikák ide vagy oda, nekem az Acélember nagyon bejött. Voltak hibái, de ezen még bőven javíthatnak. Én úgy tekintek rá, mint egy trilógia, nem pedig 1 rész. Ezáltal, ha a 2. részt úgy eltalálják, mint a Batmannél, akkor a forgatókönyv gyengeségét elfogadhatónak tartom.

Superman esetében nem egy halandó embert kellett megismernünk. Ezáltal sokkal, de sokkal nehezebb dolga volt a rendezőnek, forgatókönyvírónak, hogy egy viszonylag hosszú, 2 és fél órás játékidőbe belesűrítse az információkat (igen, még ez is kevés volt). Az eddigi szuperhős filmeknél nem ez volt a helyzet, mind mind ember gyermeke, ezáltal nem kellett egy új világot feltárniuk, nem kellett egy új fajt bemutatniuk. Ez sok időt, és információ áramlást eredményez. Kellett ez, mert csak így lehet felépíteni. Úgyhogy véleményem szerint ez egy elfogadható hiba jelenleg. De a legfontosabb kérdés, hogy vajon szintet tudnak-e lépni a 2. részben.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása